ARABIA SEKOITTI LAUANTAI-ILTANI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Kyllähän te sen tiedätte. Rakastan Arabian Muumimukeja. Olen kerännyt niitä itselleni jo kivan pienen kokoelman ja uutuusmukit ahmin itselleni ääntä nopeammin. Luin kuukausi sitten, että Arabia juhlistaa Tovea juhlavuoden kunniaksi erinäisin uusin Muumituottein ja joukossa tulisi olemaan myös uusi Muumimuki. Hienoa. Kyllähän yksi uusi muki taas kokoelmaani mahtuisi.

Jos sellaisen vain sattuisi löytämään.

DSC02711

Ongelmahan on nimittäin siinä, että vain joka kuudennessa Vaarallinen matka-uutuusmukissa on mukin sisäpuolelle piirretty silmälasit (aaargh!) ja eilen bongatessani Citymarketissa tämän uutuusmukin tulleen nyt viimein myyntiin, alkoikin melkoinen metsästys! Olin vielä sattumalta isäni kanssa liikenteessä, ja hänen keittiöstään löytyykin vielä omaanikin kattavampi kokoelma. Meille iski pienoinen paniikki. Mistä pirusta me nyt löydämme juurikin ne silmälasilliset mukit?!

Aluksi istuin alas ja soittelin eri liikkeisiin, jotka myivät minulle ”eioo”:ta tai ”joo niitä tuli, mutta kaikki rillilliset meni heti”-vastauksia. Aaaargh. Vietimme lauantai-iltapäivän kierrellen kauppoja, tuloksetta. Ei mistään. Aaaargh. Perusmallia löytyy joka puolelta, mutta silmälasillista versiota ei mistään.

Tämä Muumimukifani ja Isäpappa ovat ihan musertuneita. Kuinka hölmöä myydä tälläistä keräilyharvinaisuusmukia muiden mukien joukossa. Eikö Arabia olisi tehnyt fiksusti, jos mukit olisivat olleet vaikka pakattuina pahvilaatikoihin? Tai rillilliset mukit olisivat voineet tulla vaikkapa vain verkkokauppaan myyntiin tietyllä kellonlyömällä ja kukin asiakas olisi saanut klikkailla niitä vain yhden ostoskoriinsa? Näin ollen kaikki Muumikeräilijät olisivat olleet samalla viivalla eikä kaikkia rillillisiä mukeja olisi napsittu kauppojen hyllyiltä.. Tietyt sähköiset huutokaupat ovat toki kiskurihinnoilla jo samaista mukia pullollaan. Aaaargh.

DSC02717 DSC02715

Hyvää juhlavuotta Tove. Olet sinä silti ihana, mutta tämä typy muuttaa kohta Yksinäisille vuorille suremaan epäonneaan jos mukia ei mistään löydy. Voi kunpa edes iskän kokoelmaan löytäisin mukin jostain!

Oho, vuoden ensimmäinen tilityspostaus. Muumimukista. No onneksi murheet eivät ole tämän suurempia.

Silti ärsyttää juoda kahvia tuosta tavismukista. Nih.

// My new Moominmug from Arabia. Happy 100th birthday Tove! <3


Posted in sisustus and tagged by NOORA.