M NIINKUIN..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltapäivää ihanaiset, maistuisivatko pikku päikkärit uudistetussa makuuhuoneessamme?

Kotipostaukset kuuluvat blogini toivotuimpiin postauksiin, ja nyt, kun syksyn ja kauniimpien unien kunniaksi laitoimme makuuhuoneen tekstiilit lähes kokonaan uusiksi, pääsette tekin kurkistamaan, miltä minun omassa lempparihuoneessani näyttää.

Pisteen i:n päälle viimeisteli tänään reissu Kodin Ykköseen. Katsokaahan mikä keko aarteita valaisinosastolla tuli vastaan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Kodin Ykkösen valikoimiin ovat nyt tulleet trendikkäät kirjainvalaisimet, joista olen itsekin haaveillut jo niin pitkään. Kaikkia kirjaimia ei taida valikoimista kuitenkaan löytyä ja hintaa näillä upeuksilla on 49,95 €, I-kirjaimen tosin kotiutat alle 35 eurolla (harmi, että nimeni ei ole Irmeli tai Ilona..). Siinähän saimmekin sitten Matin kanssa kädenväännön aikaiseksi, kun mietimme hommaammeko N- vai M-valaisimen. Hävisin. Mutta Joulupukki kuulee kyllä asiasta vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makuuhuonessamme on tekstiilejä niin Vallilalta, H&M Homelta kuin Ikeastakin. Uudet ihanat neulosmaiset lakanat hankin juuri vähän aikaa sitten H&M Homen verkkokaupasta ja samaiseen settiin oli laitettava tilaukseen vielä tyynynpäällisetkin. Vallilan Kelohonka-kuosi lilan sävyissä on mielestäni edelleen kokonaisuudessa niin toimiva, että en mistään hinnasta halunnut vaihtaa verhoja, unohtamatta myöskään tuota isoa ihanaa Kelohonka-tyynyä tai tarjotintakaan. Kokonaisuuden viimeistelee Ikean lila viltti.

Ja toki tuo Epun harmaa oma uusi kotikolokin on kuin tuonne makuuhuoneen nurkkaan tehty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta takaisin tuohon uuteen Annon kirjainvalaisimeen. Seiniä koristavat Ikean mustat pikkuhyllyt ovat olleet hieman tarpeettomia, kunnes M-kirjain nyt löysi tiensä hyllyn päälle. Valaisimen sisälle kiinnitetty led-valaisinsarja luo makkariin kaunista valoa ja toimii täydellisesti myös vaikkapa yövalona. Alemmalle hyllylle laitoin kirjahyllyni uutukaiset ja valmistujaislahjaksi saamani ikitrendikäs Aalto-maljakko löysi nyt paikkansa Kelohonka-tarjottimen päältä yöpöydältäni. Aamu alkaa muuten paljon paremmin, kun yöpöydällä näkee ensimmäisenä tuoreita kukkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisaalta aivan sama, minkä kirjaimen muotoinen tuo valaisin on. Se on vaan yksinkertaisesti niin hieno.

Tykkäättekö lopputuloksesta? Voin vannoa, että tässä huoneessa ei jatkossa nähdä kuin kauniita unia.

// It was time for the bedroom’s minimakeover! With the new sheets and pillow cases from H&M Home the room looked so nice. But look at that lamp! I absolutely love it. Anno’s letterlamp has been my dream for a long time and finally I got it! Well it isn’t the letter N as I hoped for, but anyways, I love it.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.