ILOA & AURINKOA- LOKAKUUN LIVBOX

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kylläpä aika kuluu nopeaan- lokakuun LivBoxin mukana sain kortin, jossa kiiteltiin siitä, että olen ollut LivBox-tilaaja jo vuoden! Vuoden! Voi kuinka monta purkkia ja purnukkaa tuohon vuoteen onkaan mahtunut testattavaksi. LivBoxin kuukauden bloggaaja-pestistänikin on jo kulunut lähes saman verran aikaa. Hui mihin tämä aika oikein katoaa!

Onko ruudun toisella puolen muita, jotka ovat alusta asti olleet koukuttuneina LivBoxiin? Muistuuko mieleenne jokin superlemppari, joka olisi jäänyt luottotuotteeksenne vielä myöhemminkin? Omat suosikkini olenkin teille jo eri postauksissa esitellyt, mutta ehdoton lemppari löytyy täältä (klik!). Laveran nestemäinen rajauskynä on huipuista huipuin. Tuoksunäytteiden ystävänä olen löytänyt myös pari ihanaa hajuvesiuutuutta, esimerkiksi Lancomen La Vie Est Bellen. Tässäkään kuussa en joutunut pettymään, sillä suuren suuri ihastumiseni Born to Bion suihkugeelejä ja tuotteita kohtaan sai lokakuun boksissa jatkoa. Vaikka arpaonni ei viime viikkoisessa suihkugeeliarvonnassa siis potkinutkaan, saivat ainakin lukijoistani ne, jotka tilaavat LivBoxia, tuon herkullisen mangosuihkugeelin itselleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokonaisudessaan lokakuun boksi näytti tältä. Joukkoon oli lisätty yllärituotteena kiitoksena pitkästä tilausjaksosta tuo herkullinen hattara-sävyinen mineraaliposkipuna, sillä tuotteiden joukosta löytyi tuote, joka boksista oli jo aiemminkin paljastunut, Louis Widmerin Skin Appeal Peeling. Kyseinen tuote ei koskaan noussut lemppareideni joukkoon, mutta poskipuna oli kyllä ihana ylläri!

Favoran hoitava käsivoide oli juuri sopivan kokoinen laukkuun sujautettavaksi; syksy tekee hallaa kuivuville käsille ja onkin hyvä, että apua löytyy läheltä. Hoitavia ominaisuuksia onkin myös hiuksiin jätettävällä hoitoöljyllä, joka lupaa helliä hiuksia jättämättä niitä raskaan tuntuisiksi ja tarjoamalla samalla lämpösuojan. Tämä pääsee testiin pian!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trindin tehokas kynnenvahvistaja vakuutti minut. Vaikka boksista olikin ohjeet tuon käyttöön unohtuneet, löysin ne näppärästi LivBoxin Facebook-sivuilta. Geelikynsien jälkeen kynteni ovat olleet jo kuukausia aivan kuin paperia ja luulenkin, että tästä saan avun kyseiseen ongelmaan. Ainakin ensimmäinen testikerta vaikutti lupaavalta.

Tuoksunäytteistä sen sijaan vain toinen miellytti minun nenääni. Marc Jacobsin Honey oli juuri niin herkullinen tuoksu kuin pakkauskin antoi ymmärtää ja tätä iloista ja hedelmäistä tuoksua kotiuttaisin mielelläni vaikka kokonaisen pullollisen. Ihana!

Plussaa lokakuun boksille siitä, että boksi oli lokakuusta huolimatta niin aurinkoinen ja lähes kesäinen- juuri tälläisiä ylläreitä tämä synkkä vuodenaika tarvitseekin!


Postaus sisältää mainoslinkin. Tuotetta ei ole saatu blogin kautta.

// Month after month LivBox is always full of surprises! Again, I found many new exciting products from the October’s box and especially the showergel from Born to Bio was so delicious. Receiving a new LivBox must be one of my favourite moments of the month!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.