KENKÄHUPS!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
 

KENGÄT :  MINNA PARIKKA SALE

Kaikki alkoi siitä, kun näin Nelliinan blogissa aaaaikoja sitten ihanat Parikat- kuka nyt olisikaan voinut niin herttaisen sydämellisiä kenkiä vastustaa? Kenkäpari tallentui verkkokalvoilleni ja salaisissa unelmissani päätin tilaisuuden tullen hankkia samaisen parin. Tuolloin en tosin käyttänyt edes korkokenkiä, mutta mitä sitten, olisihan tuollaisen parin voinut laittaa vaikka kirjahyllyn päälle koristeeksi.

Tuosta on aikaa jo useampi vuosi, mutta Parikat eivät kuitenkaan tepastelleet kenkähyllylleni unelmista huolimatta. Kenkien hankkiminen nousi lopulta suureksi ongelmaksi, sillä haluamiani malleja löytyikin yhtäkkiä valikoimista aivan liikaa ja pääni meni Parikoista aivan pyörälle.

.. kunnes eilen.

Yksi yllänäkyvistä kenkäpareista on nyt matkalla luokseni. Arvaatko mikä (..ja Iina ei saa vastata tähän kysymykseen;) ?

Psst. Mikäli Minna Parikka on herttaisilla tuotteillaan valloittanut myös sinut, kannattaa tsekata tuo Olivian lukijoilleni räätälöimä tarjous, jossa tilaajalahjaksi voi valita MP:n Oh My Dear!-kukkaron. ♥ Bloggaajalle kertyy tuloja linkin kautta tehdyistä tilauksista.

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// These shoes are made for walking.. I have fallen in love with these gorgeous shoes designed by Minna Parikka. Which one is your favourite?


Posted in Yleinen by Bella.