ONE, TWO, THREE, ONE, TWO, THREE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Loma on sekoittanut sisäisen kelloni aivan päälaelleen. Aamuisin tulee nukuttua aivan luvattoman pitkään ja kappas, täällähän sitä kukutaan aivan virkeänä vielä puolenyön aikaan.

Haluaisitteko siis nähdä, mitä aarteita kannoin kotiin Helsingin reissultani?

KappAhl osoittautui todelliseksi aarreaitaksi, kun Jumbon KappAhlin alehinnat oli pätkitty vielä puoliksi, ja ilo olikin ylimmillään, kun löysin ehkäpä maailman kauneimman pitsijakun omassa koossani alerekiltä roikkumassa. Menetin sydämeni tälle kymmenen euron jakulle välittömästi, arvaatteko miksi? Vitivalkoisen pitsijakun napit ja vetoketju ovat ruusukultaiset- sävy, jota ei välttämättä usein vaatteiden yksityiskohdissa tule vastaan, mutta joka miellyttää kovasti omaa silmää.

Oi, oi ja oi, tämä hankinta rokotti lompakkoa vähän liikaakin, mutta Brand Gallery Jumbosta löydetty Guessin ihana, ruosteenpunainen Calixte-neuletakki oli saatava ilahduttamaan tulevaa syyspukeutumista. Huomasitteko takissa jotakin tuttua? Valitsin näet tämän samaisen neuletakin beigensävyisenä osaksi viime keväistä Guessin bloggaajamallistoa ja oikeastaan siitä saakka olen neuleesta salaa haaveillut. Punainen väri on tekemässä jälleen kovasti come backia syksyllä, ja tätä ruskanväreihin sopivaa takkia tulee taatusti käytettyä hintansa edestä! Niin ja ne kultaiset yksityiskohdat, love love!

Kolmannen alelöytöni Helsingistä esittelinkin teille jo postauksessani SYNTTÄRITAKKI, mutta tässä vielä tarkemmat kuvat tuosta aivan uskomattoman kauniista printistä. Tykästyin takin värimaailmaan niin, että ripustin sen työhuoneessani olevan kaapiston oveen roikkumaan. Takki on kuin ihana taulu, joka piristää väreillään yksinkertaisempaakin asukokonaisuutta. Lempparini näistä ostoksista, ehdottomasti.

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

//Hi guys! Here’s little something what I found from my visit to Helsinki. I just loooove sales, all three of these gorgeous pieces were on sale and this birthdaygirl was very happy to find them. That Guess’s cardigan has been a dream of mine for a while and don’t you just love that beautiful lacy jacket from KappAhl!


Posted in Yleinen by Bella.