OI NIIN IHANAA ORANSSIA!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

It’s heeeere! Syntymäpäivälahjani saapui perille ennätysajassa ja lopulta myös minun sydämeni vei Guessin Tisbury Box. Hyvillä mielin klikkailinkin siis tuon upeuden Fashionstoresta kotimatkalle ja postimies kiikuttikin paketin minulle ennätysajassa. Laukku oli luonani vuorokaudessa! Ja nyt hyviä uutisia teille, jotka haaveilette vaikkapa juurikin Guessin uudesta laukusta- kannattaa piipahtaa huomenna täällä blogin puolella. Blogisynttäriviikonloppu pärähtää käyntiin nimittäin todellisen superarvonnan voimin! ♥

Olen kuvissa niin kiukkuisen näköinen, että luulisi keskiviikkoillan sujuneen kiukutellessa, mutta ehei, aurinko vain häikäisi niin hirvittävästi, että ilmeet ovat kuin pahemman luokan mykkäkoulusta. Uuden laukun lisäksi ylle pääsivät heti nuo eilen tuunatut neonshortsit (klik!), jotka sattumalta sopivat laukkuunkin täydellisesti. Oranssinsävyjä löytyi Cubuksen neuleesta ja kun lakkasin kynnet vielä Mavalan sävyllä Nice, oli lopputulos kovasti mieleeni. Lopputulos oli niin kivan kesäinen, että vaihdoin yhden kuvista myös Facebook-ryhmäni kansikuvaksi. Niin se mieli muuttuu, jokin aika sitten oranssi kuului vielä inhokkiväreihini.

Nyt suuren suuret onnittelut kaikille kaimoilleni, tänään on meidän päivä! ♥ Tämä bloggaaja aikoo tänään kuvata nimipäivänsä teille videomuotoon, katsotaan mitä siitäkin tulee.. ;)

// Never say never. Some time ago I didn’t like orange at all, but look what I was wearing yesterday. I bought myself a new bag from Guess (with orange details obviously), I wore my cute Cubus sweater (with orange details), I did a little makeover for my jeans (neon orange, as you can see) and I also painted my nails with Mavala’s nailpolish (orange, ofc). And I liked the look so much. ♥

 

neule/ sweater  CUBUS     laukku/  bag  GUESS

shortsit/ shorts   GINA TRICOT (DIY)     kengät/  shoes CONVERSE

aurinkolasit/  sunglasses   H&M

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


Posted in Yleinen by Bella.