IT’S PLASTIC AND FANTASTIC!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenta täältä aamupalapöydästä! Juhannus on juhlittu, kotiin palattu ja  rauhallinen sunnuntaiaamu maistuu terveelliseltä ja hyväntuuliselta. Enää kolme viikkoa töitä ja odotettu kesäloma alkaakin olla jo nurkan takana, kaksi seuraavaa viikkoa tosin tuovat mukanaan jälleen aivan mielettömiä blogijuttuja, joten eiköhän aika kulu kuin siivillä lomaa odotellessa.

Mutta palataan vielä hetkeksi juhannukseen; kuten näppärimmät jo kuvista huomasivatkin, juhannuskamerani oli tänä vuonna melkoinen pakkaus! Kun luin Idan blogista uunituoreesta verkkokaupasta, Plastic Cameras.fi:stä löysin itseni päivä toisensa jälkeen sivuston kameravalikoimaa tutkailemasta. Vaikka tekniikka onkin vienyt digi- ja järjestelmäkamerat aaaivan uudelle ulottuvuudelle, on kuvailemisesta jäänyt vallan pois jännitys. Millaisia kuvia paljastuukaan filmiltä kehityksen jälkeen?

Hankinkin itselleni siis hauskan kesälahjan, kun laitoin ennen juhannusta tilaukseen Lomography Fisheyen ja pari rullaa filmiä. Ja nyt onkin koko juhannukseni tallennettuna tuolle kameralle, eikä minulla ole hajuakaan siitä, millaisia otoksia filmi pitää sisällään. Ja juuri se tässä niin hauskaa onkin!

Eli juhannuskuviin palataan sitten, kun filmi on kehitetty..

// It’s plastic, it’s fantastic and I’m absolutely in love with it! I bought this Lomography Fisheye Camera for myself as a summergift (well you have to celebrate summer properly, don’t ya?!) and I just can’t wait to show you guys the pictures we took during the midsummer parties. But we have to wait, there’s still few pics left on the film..

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK


Posted in Yleinen by Bella.