VÄRIKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

      ORANGE, BROWN, YELLOW AND GREEN, IN THE MIDDLE CAN YOU SEE YOU AND ME?      


tekoturkisliivi / fake fur vest TERRANOVA

neule / pullover VERO MODA (kirpputori/fleamarket)

huivi / scarf MISSONI LINDEX

farkut / jeans GINA TRICOT

käsikoru / bracelet BERSHKA (from Barcelona)

saappaat / boots H&M

laukku / bag GUESS

Käsi ylös, kuka rakastaa niitä hetkiä syksyssä, kun tuo luonnon väriloisto todella pääsee oikeuksiinsa syysauringon paistellessa. Silmä kirjaimellisesti lepää syksyn värikirjossa. Igorin kanssa nautimme kauniista syksyisestä iltapäivästä tänään ulkoilun merkeissä.


// Have you heard stories about Finland’s beautiful nature? They are all true.

Muodostin mielestäni aika mukavannäköisen ja syksyisen kombon muutaman lempivaatekappaleeni ympärille. Kirpputorilta löydetty neule on ollut paljon käytössä jo alkusyksyn aikana ja kauniisti sen rinnalle sopikin lauantaina Tallinnasta ostamani Terranovan karvaliivi, josta löytyy samaa väriä kuin neuleestani. Noiden ruskeiden lämpimien sävyjen vierelle lisäsin vielä Missonin ja Lindexin yhteistyömallistosta bongaamani lyhyen kaulaliinan. Hih, myös Igor sopi äärimmäisen hyvin tänään asuni värimaailmaan, ja pääsikin juuri siksi oikeutetusti mukaan asukuviin.

Töiden jälkeen pitäisi kyllä päivittäin jaksaa raahata itsensä edes pienelle happihyppelylle nyt, kun luontokin on kauneimmillaan. Pursuan ideoita ja energiaa yleensä lenkin jälkeen ja nyt tämä pienikin piipahdus auringonpaisteessa sai minuun aivan uutta virtaa. Nautitaan syksystä, ja neulepanta-arvonnoista. Kyllä vain. Lähditte jälleen niin innokkaasti mukaan tykkäilemään ja kannustamaan minua, kun kerroin osallistuneeni Cosmopolitanin tähtibloggaaja-kilpailuun, että haluan ehdottomasti järjestää teillekin taas jotakin mukavaa. Neulepantoja lähtee jakoon siis vielä tällä viikolla.

Energistä iltaa kaikille; joko olette päässeet ja ehtineet nauttimaan syksyisestä luonnosta?


Posted in Yleinen by Bella.