KIHLAPÄIVÄSTÄ SILMÄLASEIHIN

IMG_5675

Uusi viikko, megamakeet kujeet – ainakin tätä tuleva viikko pitää sisällään!

Uhana Designin Girl Gang-mallisto lanseerataan tulevana lauantaina (17.6.) Verkatehtaankadun myymälässä. CAN’T WAIT. Olen melko varma siitä, että mallistosta löytyy jotakin (=paljon sellaista), minkä aion lisätä toivomuslistalleni tulevia synttäreitä silmällä pitäen.

Torstaina tämä mansenmimmi suuntaa taas Helsinkiin! Päivään mahtuu paljon tekemistä ja näkemistä – pitäkää peukut pystyssä, että saan samalla reissulla noudettua myös uudet silmälasini jos ne saapuvat siihen mennessä myymälään!

IMG_5677IMG_5672IMG_5673

.. ja silmälaseista puheen ollen. Postauksen kuvat on napattu jokunen viikko sitten Museo Milavidan Ihanat pokat-näyttelystä. Silmälasimuotia vuosikymmenten varrelta esitellyt näyttely oli hurjan mielenkiintoinen ja kirsikkana kakun päällä, näyttelystä löytyi myös korillinen silmälaseja, joita sai sovitella itselleen. Pokanäyttely on jo päättynyt, mutta tällä viikolla museossa vietetään huippumuodin juhlaa! Torstaina avautuu Valentinon pukuja esittelevä näyttely. Todellakin menossa!

Me startattiin Matin kanssa viime viikolla uusi kesäperinne. Kerran viikossa töiden jälkeen suuntaamme jätskikiskalle kahdestaan.  Ja aina eri jätskikiskalle. Viime viikolla käytiin herkuttelemassa Kangasalan torilla, tämän viikon kohde on vielä keksimättä. Oi Särkänniemi ois aika jees! Meillä tulee olemaan tänä kesänä supervähän yhteistä lomaa, joten edes arki-iltoihin on keksittävä kivaa tekemistä.

IMG_5671 IMG_5676

JA MIHIN TÄMÄ AIKA OIKEIN KIITÄÄ – eräs kimalteleva rinkula on ollut sormessani jo kaksi vuotta! Syömme siis jätskikeikalla tällä viikolla ainakin tuplapallotötteröt.

Pidetään peukut pystyssä, että viikosta tulee just niin kiva kuin to do-lista antaa olettaa! <3


Posted in and tagged , by NOORA.