CHERRIES

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Minulla onkin maailman rumimmat korvikset, joihin olen ihastunut aivan päätä pahkaa. Näihin Seppälästä huomattavalla aleprosentilla hankittuihin marjoihin törmäsin jo pari kuukautta sitten ensimmäistä kertaa. Mielestäni ne olivat aika rumat ja vähän liian överit. Samaiseen Seppälään eksyin kuitenkin useamman kerran tuon ensitapaamisen jälkeen, ja kappas, maailman rumimmat korvikset olivatkin yhtäkkiä enää parin euron hintaiset.

Nämä herkulliset kirsikat olivat kuitenkin sen verran jääneet kummittelemaan mieleeni, että hankin ne hyvillä mielin kesäkorviksiksi. Yhtäkkiä niistä tulikin kesäkorvisten ykköset ja näiden mollukoiden lisäksi ei juuri muita asusteita tarvitakaan.

// I might be the owner of the world’s must ugliest earrings. They are big, red and girly, but for some reason I couldn’t stand them at first. Too much is too much, but then something happened and I have found myself wearing them time after time.

KESKIVIIKON/ WEDNESDAY’S:

nahkatakki/ leather jacket VERO MODA
neuletakki/ cardigan GINA TRICOT
mekko/ dress H&M

legginssit/ leggings PIECES
kengät/ shoes CONVERSE

korvakorut/ earrings SEPPÄLÄ

laukku/ bag GINA TRICOT

Kirsikat korvissani metsästin siis eilen kenkiä perjantai-illan bilettelyjä varten Helsinkiin, ja manailin tuota kylmää ja märkää säätä kerta toisensa jälkeen. Mekkokelit tulkaahan jo!


Posted in Yleinen by Bella.