The DRESS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Pitkästä aikaa! Kirpparilöytörintamalla on ollut viime aikoina hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta tänään pikainen visiitti lähikirppikselle, oli kuin käynti kultakaivoksella! Löysin kolme ihanaa juttua, joista osan tosin jouduin heittämään heti pesukoneen syövereihin. Miksi, oi miksi, ihmiset tuovat likaisia vaatteita kirpputorille? Kuinka ihanaa olisikaan heittää uusi löytö vaikkapa heti päälle ja voi kuinka monesti olenkaan jättänyt vaatteen ostamatta vain sen takia, että en ole ollut varma lähteekö vaatteessa oleva tahra pois.

Mutta katsokaahan mikä tupsahti eteeni kolmen euron hintalapun kera!

// Finally I found something great from the fleamarket after a long long time. I fell in love with the dress right away! How much was it? Well, three euros!!

Ongelma on vain siinä, että mekko ei ole kovin minua. Yritän välttää vastaavia makkarankuoria (mutku tämä oli niin kovin kovin kaunis! <3), enkä välttämättä tuntisi oloani tuossa kovin kotoisaksi sellaisenaan. Kertokaahan, millaiseen asuun te tuon mekon ottaisitte osaksi?

// But how to wear this gorgeous piece? It isn’t Noora-like at all, and I was wondering if you guys had some ideas how to combine this piece into outfits?


Posted in Yleinen by Bella.