BB/ Butterfly Bikinis

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Muistatteko vielä bikinit, jotka suunnittelin Nelly.comille?

// Can you still remember the bikinis which I designed for Nelly.com?

Aina silloin tällöin saan sähköpostiini tiedusteluja siitä, josko kyseisiä bikinejä vielä saisi joko minun tai Nellyn kautta hankittua, mutta näillä näkymin tästä loppuunmyydystä tuotteesta ei lisäkappaleita enää tehdä. Saatte kuitenkin joka kerta hymyn huulilleni, kun biksuista minulta tiedustelette; on enemmän kuin uskomatonta tietää, että bikinini herättävät edelleen kiinnostusta! Teille, jotka ihastuitte näiden biksujen värimaailmaan, on kuitenkin vinkattava Nelly.comissa myytävästä Sunseekerin Flock-setistä, jossa nuo kauniit turkoosin sävyt toistuvat! Turkoosi on ehdottomasti lempivärini ruskettuneen kesäihon rinnalla, ja uskonkin, että omalla kohdallani perhoset tulevat jälleen kesällä olemaan kovassa käytössä!

Joko tuleva bikinikesä on mielessä muillakin? ;)

// Unfortunately my design has been sold out at Nelly.com, and you can’t buy these butterflies bikinis anymore, but I wanted to hint you about Sunseeker’s bikinidesign which has similar kinds of colors than in my design. Maybe they could be the perfect bikinis for the upcoming summer! ;)


Posted in Yleinen by Bella.