Tiistaifiilistä ja tuplasormusta

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun yhteen isketään vielä hieman flunssainen Noora, jäätävä päänsärky, kiireinen ja tehokas työpäivä, muuttolaatikkokaaos kotona ja huono hiuspäivä, saadaan lopputulokseksi töiden jälkeen napsitut asukuvat ryppyisestä kauluspaidasta, mutta onnellisesta naamasta. Huhhuh, tuntuuko muidenkin arki kiireiseltä tällä hetkellä? :D

Onneksi pienet uudet hankinnat piristivät mieltä; posti oli tuonut päivän aikana luukusta alas huikean hienon tuplasormuksen Nelly.comista. Kerrankin tuplasormus, joka ensinnäkin a) sopii pikkuruisiin sormiini ja b) ei ahdista käytössä (no ei saa nauraa siellä, ne jotkin isot tuplasormukset, jotka vetävät sormet yhteen, ovat äärimmäisen ahdistavia ja epäkäytännöllisiä!! :D).

Sen lisäksi; huomaako kukaan mitään uutta? Kyllä, uusi huulipunan sävy. Ensinnäkin edistystähän on jo pelkästään se, että minulla on huulipunaa, saatika se, että tämä on jo tämän vuoden TOINEN huulipuna, joka meikkilaukkuuni on eksynyt. Kyseessä on siis Wet n’ Wildin Silk Finish Lipstick, jonka sävy Cherry Frost hurmasi minut jo joulun aikoihin. Uusi sävy, Sunset Peach, on edeltäjäänsä pehmeämpi ja luulenkin, että tämä on enemmän minua. Arkikäytössä se omalla kohdallani tuntuu kotoisammalta.

Päivän asu/ Today’s outfit

farkut/jeans: Pieces

valkoinen paita/ white shirt: H&M

kaulakoru/necklace: Pieces

sormus/ring: Nelly.com

kengät/shoes: KooKenkä

Tulipahan siis testattua tänään viininpunaisten housujen kaverina valkoista kauluspaitaa. Kuten moni teistä arvelikin; valkoinen kävi vallan hyvin pariksi kauniille punaiselle. :)

// New lipstick and ring made my day today. How was your day? ♥


Posted in Yleinen by Bella.