Nyytti

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tuttavapiiriini syntyi eilen pikkuinen joulunyytti. Vauvoille on yhtä ihanan helppo ostaa lahjoja kuin tyttökavereille. Valikoimaa on tosin aivan liikaa. Pikkupoikavauveleille löytyyy prätkätakkeja ja pukuja, tytöille unelmamekkoja kaikissa väreissä. Tuossa iässä on helppo ostaa jopa pikkumiehille paketteja, pojat taitaa muodostua ongelmallisiksi ostettaviksi vasta 24 vuoden iässä (nim. Mitä Matille joululahjaksi?!).

Mä taas vähän innostuin. Vauvoja on kuluneen syksyn aikana syntynyt sinne tänne ja tuonne. Kolme läheistä ystävää saivat kaikki pienen tytöntyllerön. Eilinen pallero saa joululahjaksi ihanat sydänpöksyt (uskallan ne nyt täällä blogissakin esitellä, kun tuskinpa hän ihan vielä tätä lueskelee.. ;) ja punaiset juhlakengät, joista jää sitten mukava muisto kaapin päälle.

Mulla jäi hieman tuo runon luomisvimma päälle sieltä joulukorttibisneksistä, ja en edes jaksanut yrittää syöksyä Googlen syövereihin sopivaa runoa metsästämään, vaan kirjoittelin pikkuneidille ihan oman tervetuliaisrunon korttiin.

Kerroin eilen teille siitä uusimmasta villityksestäni, kahvakuulasta. No kuulkaas kansalaiset, mulla on sittenkin ehkä lihaksia olemassa! Jopa vatsa on sillain lihaksikkaasti kipeä. Vau. Treenit jatkukoon.

Päällä tänään Hennesiltä hommattu (onks mun kaikki tän viikon vaatteet ollut Hennesiltä, hups :D) nuden ja hailean vaaleanpunainen t-paita ihanilla koristehihoilla ja jalassa ihan basic mustat leggarit. Juuri eilen marmatin sitä kuinka vaaleet värit saa näyttämään oman naaman niin kalpealta, mutta ei toi nyt kaiketi kovin paha oo.. Pitäs varmaankin hieman rusketuttaa naamaa ennen valmistujaisia (siis ihan aurinkoon suuntaan, kuka nyt itseruskettavia käyttäis daa ;). Hankintalistalle tämän illan kauppareissua ajatelleen pullo Doven itseruskettavaa siis.

Pirtsakkaa keskiviikkoa kullanmurut.

Psst. Ai mitä kuuluu valmistujaisasukokonaisuudelle? Se on nyt päätetty. ;)


Posted in Yleinen by Bella.