Raitoja ja rinsessoita

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen



Kukkuluuruu, mitäs sieltä Vero Modan pussukasta löytyykään. Oon ihan hurahtanut. Raitoihin. Ne vetää mua puoleensa magneetin omaisesti. Huomasin tänään hypylöiväni yhtä jos toista raidoitettua vaatekappaletta Ideaparkin vaateliikkeeissä. Ensinnäkin, lähdetääs nyt siitä tosiasiasta liikenteeseen, että päälläkin oli jo valmiiksi raitaa. Sunnuntailounas Golden Rosessa (namnamnam) suoritettiin alla olevan kuvan mukaisessa vaatetuksessa:

Club L:n merihenkinen neuletakki, jonka kuviointina on muuten RAITAA (ihan vaan jos ette huomannut), oli kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä pari mustille leggareille ja H&M:n saappaille. Aleksi 13:n huivi vaihtui tosin vielä lähdön hetkellä lämpimämpään henkkamaukan huiviin, mutta tulipahan nyt tuokin kuvattua. Kaunis printti, ja ihanan pehmoista satiinisilkkiwhatevermateriaalia ;)

Ideapark- reissullamme oli tänään kaksi missiota: täyttää mahalaukut maukkailla Golden Rose herkuilla viikonloppubuffetissa ja jalokivittää Roosa ensi viikon häitä varten (ei, ei Roosan omia häitä vaan poikaystävän siskon häitä). Me onnistuimme. Molemmat tehtävät suoritettiin. Roosan korut jättävät varjoonsa jopa prinsessa Victuuuuurian kruununjalokivet, enkä malta odottaa miltä kokonaisuus näyttää. Ehkäpä Roosa antaa kuvata kokonaisuudessaan ”hääpukunsa” ensi viikonloppuna. :)
 

Mä kadotin tänään shoppailun jalon taidon tai sitten mun kaikki energiani keskittyivät kiinalaisherkkujen sulattamiseen, koska mikään ei oikein iskenyt vaaterekeiltä niin, että olisin ne kotiin asti kantanut. Koska vaatekaapista kuitenkin löytyi vielä yksi neuleen menevä aukko, täydensin sen pooloneuleella, jonka hintalapussa oli maininta pienestä silmäpaosta, jonka vuoksi hintaa oli pudotettu kymmenellä eurolla normaalista. Silmäpako on jo korjattu, ja Vero Modan uutuus pääsee päälle kyllä heti huomenna.

Nyt kun tämä hiustenvärjäysprosessini vaaleasta bruneteksi on taas siinä vaiheessa, että hiusten värjäys olisi kolmannen kerran ajankohtaista, haluan hehkuttaa teille hieman kampaamosta hankittua Cutrinin Havanna Brown- värishampoota, jolla olen saanut hiuksiin ihastuttavan vaaleanruskean sävyn, enkä ole ollenkaan enää varma, tarvitsee hiuksia nyt hetkeen tummentaa..

 
Loppuun vielä päivän kuva ”Näin meillä”. Yritä tässä nyt sitten jotain bloggausta harrastaa, kun mies häpeää silmät päästään, kun pitäs Ideaparkilla kuvia ottaa. ;)

Ensi viikolla luvassa ainakin toivottu ”Päivä Nooran kanssa”-postaus ja varmasti paljon muutakin mukavaa ;)


Posted in Yleinen by Bella.