BLEISERIÄ MÄ METSÄSTIN – JA LÖYSIN TÄYDELLISEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkut: H&M
Toppi: Superdry
Bleiseri: Zara
Sandaalit: Palmroth Original //*saatu


Hei ihanat ja aurinkoista torstaita – toivottavasti arki on alkanut juhannuksen jälkeen mukavasti ja kaikki on siellä suunnalla hyvin! Ehkä olet ehtinyt jo aloittaa lomasikin, tai ainakin poistat joka aamu innokkaasti piikin loma-aamukammasta? Oma lomani siintää jo melko lähellä, reilun viikon päässä ja voin kertoa, että tänä vuonna odotan lomapätkää erityisen innokkaasti. Vaikka teenkin lomalla myös kuvauksia ja sisällöntuotannon töitä, päivistä vapautuu hurjasti aikaa, kun lomailen kolme viikkoa päivätyöstäni. Lomasuunnitelmia en tosin ole tehnyt vielä lainkaan, päivä kerrallaan mennään, fiiliksen mukaan ja ehkäpä juuri kaikista eniten odotan niitä rentoja lomapäiviä, jolloin ei kerta kaikkiaan tehdä yhtään mitään.

Mutta hetkeksi keskitytään vielä toimistopäiviin – ja mikseipä näissä kuvissa näkyvä asu soveltuisi hieman muokattuna niihinkin!

Vaatekaapistani on puuttunut jo pienen ikuisuuden ajan bleiseri, joka soveltuisi sekä arkikäyttöön (takiksi) että esimerkiksi mekkojen päälle heitettäväksi osaksi juhlavampia lookeja. Olen metsästänyt sopivaa takkia jo pitkään ja myönnän olleeni melko tarkka hankintani suhteen; toivoin uudelta takiltani nimittäin väriä, rentoutta ja reilua pituutta! Ei ollut helppo tehtävä löytää budjettiini näillä kriteereillä istuvaa bleiseriä. Kuten tiedätte, pyrin metsästämään kaiken aina ensisijaisesti secondhandina, mutta hyvin ylleni istuvaa bleiseriä oli miltei mahdoton löytää kirppiksiltä. Siispä suuntasin shoppailukierrokselle Ratinaan. Ja sieltähän se löytyi, uusi luottobleiserini – tuo hurmaava karkki, pinkki bleiseri Zarasta! Fuchsian värinen jakku löytyy myös Zaran verkkokaupasta, laitan linkin tähän (*ei mainoslinkki) jos haluat käydä tsekkaamassa.

Bleiseri on ihana farkkujen ja farkkushortsien kera, sen sävy on tismalleen sama kuin Palmrothilta saamissani sandaaleissa, mutta täydellinen match se on myös tennareiden kanssa. Juuri tällaista aarretta olen vaatekaappiini kaivannut! Voin siis vihdoin lopettaa täydellisen bleiserin metsästämisen ja heittää sen helleaallon ajaksi rekille odottamaan viileämpiä kelejä.

Huh hellettä tosiaan, muistakaahan kantaa juomapulloa mukana – ja etenkin hörppiä siitä tasaisin väliajoin!


Posted in muoti and tagged by NOORA.