ARKIKUVA 50/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä jouluinen kuva on otettu lauantai-iltana, 12.12., iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Kävin kamerani kera iltakävelyllä Tampereen keskustassa ja kotiin päästyäni muistikortille olikin tallentunut kuva jos toinenkin Keskustorin jouluisesta hälinästä. Paikalla oli hurjasti väkeä, joten riisipuuron herkuttelu jäi toiseen kertaan ja keskityin lähinnä ihastelemaan upeita, tunnelmallisia valotaideteoksia.

Mitä kuva esittää? Isäni tunnistaisi tämän vanhan menopelin merkin heti, itse joudun toteamaan, että kuvatessani Keskustorin joulukuusta, paikalle osui hurmaava, vanha, ja täydellisesti joulunpunainen auto, joka sopi osaksi kuvaa täydellisesti.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Jouluaattoon on enää reilu viikko ja ajatukset alkavat väkisinkin kääntyä joulunviettoon. Mikäli kaipaat vielä hitusen lisää joulutunnelmaa joulukuuhusi, Keskustorilta sitä löytyy. Upeisiin vanhoihin rakennuksiin heijastetaan iltaisin erilaisia valotaideteoksia, kuusi loistaa ylväänä kaiken keskipisteenä ja Joulutorilta nenääsi leijailee herkullisia joulutuoksuja.

Ps. Käsittämätöntä, että tämä on jo viideskymmenes arkikuva tältä vuodelta – juurihan vasta aloitin tämän postaussarjan..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.