SUNNUNTAISYNTTÄRIT – ONNEA ISKÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Sydämellinen onnenhali iskä!

Kuten tiedätte, rakastan järjestää juhlia. Väkertää herkkuja keittiössä, ladata kahvipannun täyteen, puhallella ilmapalloja ja kaivaa koristevarastosta sopivia koristeita esiin. Eritoten sellaisia ex tempore-kokoontumisia, kun perhe kokoontuu yhteen syömään mansikkakakkua ja juomaan kahvia, vaihtamaan kuulumisia. Tänään juuri tuollaisille juhlille oli erinomainen syy, kun isäni täytti vuosia. Sain koko porukkani juhlimaan meidän maailman rakkainta iskää terassillemme. Siinä missä pienin pulikoi altaassa, yksi hoiteli hotdog-buffaa, toinen puhalteli saippuakuplia ja kaikilla oli hymy korvissa.

Tällaisen kevään jäljiltä niitä pienimpiäkin kekkereitä osaa arvostaa aivan toisella tavalla. Sydän ihan pakahtuu onnesta, kun koko porukka on taas koossa. Jo pelkästään kaunis kesäpäivä onkin siis täydellinen syy juhlaan. Ja ilmapalloille.

Vastaavatko teidänkin isänne kysymykseen ”mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi?” aina ja poikkeuksetta ”emmä tarvi mitään”. Meidän iskän suusta tuo lausahdus on kuultu useampaankin kertaa ja siksi siskoni kanssa emme tänä vuonna edes vaivautuneet tiedustelemaan lahjatoivetta. Koska isät ja sukat sandaaleissa ikään kuin kuuluvat yhteen, ostimme iskälle siis trendikkäät Freedom Mosesit ja katu-uskottavat sukat. Tällä kombolla kehtaa sukat sandaaleissa kuljeskella! Askartelin pakettiin mukaan myös sandaalinmuotoisen kortin, joka toimi samalla erinomaisena sukkapakettina. Hyvin sujahtivat sandaalit iskän jalkaan, joten nappiin meni tämä lahjavalinta.

Koko viikonloppu on ollut niin onnistunut ja akkuja lataava, että tällä jaksaa taas painaa duunia seuraavan viikon. Myönnän olevani jo todella kesäloman tarpeessa, mutta onneksi helteet sentään hitusen hellittävät ja työpäivien jälkeenkin jaksaa taas muutakin kuin köllöttää pihakeinussa. Vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole ollut. Aika leppoisaa itse asiassa.

Nyt aion mussuttaa mansikoita loppuillan. Nam.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.