ARKIKUVA 6/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu pyryttävän talvisena lomapäivänä, perjantaina 7. helmikuuta.

Missä kuva on otettu? Ystäväni Karoliinan luona.

Mitä kuva esittää? Neiti sinisissään on valloittavan herttainen kummityttöni ja neiti vaaleanpunaisissaan kummityttöni hurmaavan suloinen kaksoissisko.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuinka onnekas olenkaan, kun pääsen tekemään töitä parhaan ystäväni kanssa, ja kuinka onnekas olenkaan, kun olen päässyt samalla tutustumaan myös tähän valloittavaan vauvakaksikkoon. Vietimme perjantaina Karoliinan kanssa yhdistettyä työ- ja kaveripäivää ja toki kaksi pientä assistenttiammekin oli ikuistettava päivän asukuviin. Näitä pikkuaurinkoja on aina ilo tavata; arvaattekin varmaan, että Noora-täti on jo kiedottu pikkusormien ympärille! Joko muuten kurkkasitte mitkä ovat näiden neitokaisten bloginimet?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.