VIERASHUONE JOULUASUSSAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Vierashuone on helpottanut elämäämme valtavasti uuden kodin myötä. Sen lisäksi, että se toimii äärimmäisen ihana lueskelupaikkana, se muotoutuu tarvittaessa täydelliseksi huoneeksi heille, jotka yöpyvät meillä. Kenenkään ei yökyläillessä tarvitse tinkiä kunnon yöunista tai nukkua patjoilla pitkin lattioita, vaan näppärä vuodesohva muuttuu hetkessä kunnon parivuoteeksi. Vieraat saavat omaa rauhaa ja toivottavasti näkevät myös kauniita unia.

Vierashuoneemme pukeutui jo jouluasuunsa joulukyläilijöitä varten. Tosin kovinkaan paljon muutoksia ei edes vaadittu siihen, että huoneesta tuli jouluinen. Seinän vihreä väri ja sohvalla olleet samettiset tyynyt olivat omiaan myös joulusisustukseen ja yhdessä Finlaysonin jouluisten muumilakanoiden kanssa, lopputulos on kuin suoraan Joulupukin majatalosta. Ikeasta hankkimani ajastimella toimivat led-kuuset luovat illan hämärtyessä tunnelmaa ja joulutähti toivottaa loistollaan vieraat tervetulleiksi.

Hassua kuinka elämä voikaan vuodessa muuttua ja kuinka paljon meillekin on vuoden aikana tapahtunut. En olisi suurimmissa unelmissanikaan osannut viime jouluna kuvitella, että asuisimme omassa kodissa tulevana jouluna, saati kodissa, joka on täyttänyt kaikki unelmamme. Tapahtumarikas vuosi onkin todella ollut ja juuri nyt kaipaan ennen kaikkea lepoa. Kun tämä maanantainen työpäivä on taputeltu en voi vannoa ettenkö vetäisi makeita päikkäreitä karhuherran kainalossa.

Ja ei, en puhu nyt Matista, vaan tuosta valtavasta ruskeasta karhusta, joka vierashuoneessa asustaa. Äitini voitti syksyllä ostoskärryllisen tavaraa Ikeasta (kyllä, melkoinen voitto!) ja me adoptoimme Matin kanssa palkintoon kuuluneen otson vierashuoneemme vartijaksi. Karhuherra saa nyt kuitenkin vielä odotella tovin päikkärikaveria, sillä ennen kolmen päivän joululomaa, edessä on vielä yksi työpäivä. Tsempillä kohti maanantaita!


Posted in sisustus and tagged by NOORA.