MITÄ UUDESTA KODISTA VIELÄ PUUTTUU?

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Kuten monesti olen kotipostauksiini kirjoittanutkin, vasta käytäntö useimmiten osoittaa sen, mitä kaikkea uuteen kotiin on vielä hankkimatta. Meillä kaikki uudet peruspalikat oli hankittuna jo oikeastaan heti muuton yhteydessä, mutta osasimme odottaa, että paljon oleellista vielä puuttuu. Pian tulee täyteen kolme kuukautta siitä, kun avasimme uuden kodin oven ja asuminen on osoittanut sen, mitä jo epäilimmekin,  muutamia hankintoja on vielä tehtävä. Siis kurkkaapa mitä ostoslistastani vielä löytyy!

[1] NAULAKKO : Kesäaikaan naulakkoa ei osannut eteiseen kaivata, kun vieraat saapuivat tupatarkastukselle kesähepenissään. Eteisessämme on tilavat kaapistot omia vaatteitamme varten, mutta jonkinlainen ripustinsysteemi on tilaan löydettävä. Eteiskäytävämme on tilava, mutta en halua naulakkoa, joka veisi lattiatilaa. Siksi olenkin iskenyt nyt silmäni Muuton The Dots-ripustimiin, joita on saatavilla monissa eri väreissä. Haaveissani olisi yhdistää erikokoisia kultaisia ja mustia ripustimia kollaasiksi seinälle. Samalla naulakkorykelmä toimisi myös tyhjillään ollessaan kauniina sisustuselementtinä.

[2] VALAISIMET : Valaisimien puute nousi esiin oikeastaan vasta tällä viikolla, kun iltaisin alkaa olla mörköpimeää, ja sadepäivinä huomaa laittavansa valaisimia päälle jo alkuillastakin. Eteinen ja keittiö kaipaisivat tällä hetkellä eniten valonlähteitä, ja koska ne ovat yhteydessä toisiinsa, suunnittelin hankkivani simppelit Muuton E27 LED-valaisimet kumpaankin huoneeseen eri väreissä.

[3] PITKÄ PENKKI : Olohuoneemme on ihanan tilava ja unelmani suuresta ruokapöydästä toteutuikin muuton yhteydessä. Tässäkin postauksessa näkyvä ruokapöytä on kaunis ja sen ympärille mahtuu peräti kahdeksan tuolia. Illanistujaiset ovat kuitenkin osoittaneet, että kaipaan pöydän päähän vielä pitkää penkkiä, johon mahtuu kaksi henkilöä lisää. Tällä hetkellä olen iskenyt silmäni Jotexin penkkiin, jota koristaa kaunis rottinkipäällys.

[4] LIPASTO VIERASHUONEESEEN : Vierashuoneemme on ollut kesän aikana jo useasti käytössä. Yksi asia sieltä kuitenkin on jäänyt vielä puuttumaan. Taso, jolle vieraat voivat laskea tavaroitaan, ja joka samalla toimisi myös petivaatelipastona. Ikean musta lipasto viehättää omaa silmää, mutta elämä on opettanut, että mustat pinnat ovat melkoisia pölynkerääjiä. Sen täydellisen lipaston metsästäminen jatkuu siis edelleen. Budjettiystävällisiä linkkejä saa jättää kommenttiboksiin!

Näiden hankintojen myötä siis kohti kotoisaa syksyä – odotan jo innolla näkeväni seuraavan vuodenajan uudessa kodissamme!


Posted in sisustus and tagged by NOORA.