KUN STAILASIN KAROLIINAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI ZARA   FARKUT MONKI   T-PAITA VERO MODA  KENGÄT SOWHAT/VAMOS  LAUKKU H&M   AURINKOLASIT TOM FORD /*saatu, Optikko Heiniö


Karoliina kirjoitti jokunen päivä sitten hauskan postauksen, jonka kuvitusta varten pääsin stailaushommiin. Sain nimittäin tehtäväkseni valita omasta vaatekaapistani tuolle hurmaavalle odottavalle mamalle asukokonaisuuden päästä varpaisiin ja yksi valinnoistani kohdistui juuri näissäkin kuvissa näkyvään takkiin, jonka selkää koristaa paljetein viimeistelty Vaaleanpunainen Pantteri. Toista on niin hauska pukea, ja vaikka kaksoset hieman asettivatkin haasteita lopputulosta koostaessani, Karoliinan ylle löytyi täydellisen nooramainen asu. Pupukenkiä, suomalaista designia ripauksella vaaleanpunaista – asioita, jotka itse miellän olennaiseksi osaksi tyyliäni! Aiomme vielä jatkaa lainahöyhenissä pyörimistä ja seuraavaksi Karoliina pääseekin sitten stailaamaan minut oman kaappinsa aarteilla. Odotan jo innolla, sillä eritoten Karoliinan Ivana-mekkokokoelmaa olen katsellut toisinaan sillä silmällä..

Käyttekö te usein ystävienne vaatekaapeilla? Lainailukulttuuria pitäisi ehdottomasti harrastaa enemmänkin. Miksi ostaa esimerkiksi jokaisiin juhliin uusi kertakäyttöinen mekko, kun jonkun ystävän tai sukulaisen kaapista sellaisen varmasti saisi lainaksikin. Itseäni ainakin miltei jopa harmittaa, että ihanat ja ne kaikista juhlavimmat mekot jäävät usein kaappiini pölyttymään. Juhlahelmat hulmuavat omalla kohdallani varsin harvoin, mutta mekot ansaitsivat paljon enemmän käyttökertoja. Olen tosin keksinyt tähän ratkaisun. Sen sijaan, että piilottaisin ne kauniimmat mekot kaappiin, olen iskenyt ne henkarissa työhuoneessani sijaitsevalle rekille. Siinä ne toimivat jopa sisustuselementtinä!

Käyhän siis tsekkaamassa, miltä Karoliina näyttää Noorana ja olisi myös hauska kuulla, mikä vaatekappale tai brändi minusta tulee teille ensimmäisenä mieleen. Kuinka sä stailaisit Nooran Nooraksi? ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.