ARKIKUVA 33/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu elokuisena maanantaina 12.8.2019 iltapäivän kääntyessä illaksi rankkasateen jälkeen.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu luonnonkauniilla Haiharan Taidekartanon alueella.

Mitä kuva esittää? Olin kuvaamassa Umpulle asukuvia ja tähän kesäiseen kuvaan tallentui Haiharan alueella olevan Nukketeatterin vieressä puiden katveessa sijaitsevan salaisen puutarhan kukkaloistoa, sekä vaaleassa upeassa mekossa poseeraava Umppu.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuvaan paljon asukuvia tamperelaisille bloggaajille ja pidän duunistani kovasti. On virkistävää päästä kuvaamaan asuja kameran toiselle puolelle sen sijaan, että jatkuvasti itse nököttäisi poseeraamassa linssin edessä. Tämän kuvan nähtyäni mieleeni hiipi kuitenkin ajatus jo kovaa vauhtia lähestyvästä pimeästä vuodenajasta. En halua edes ajatella vielä sitä, kuinka pärjäämmekään taas kuvattavien kanssa pakkasessa ja loskasateessa. Samalla fiilistelin myös sitä, että saimme kerrankin Umpun kanssa upean kuvauskelin; kuvaamme aina joko paukkupakkasessa, hirveässä tuulessa, rankkasateessa tai hikisessä helteessä – kerrankin olikin säätila kohdallaan! Rankkasateen jäljiltä puiden oksilla kimaltelevat sadepisarat loivat kuvaan kauniita valopilkkuja auringon osuessa niihin. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.