HEI TÄSSÄ NE OVAT – SYKSYN MUKAVIMMAT HOUSUT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HATTU H&M   KAULAKORU KALEVALA KORU   HOUSUT AARRE\WOMAN  /*saatu
TOPPI VERO MODA   KENGÄT ECCO /*saatu


*CARLA STRUCK-housut saatu AARRE\WOMAN brandrep-yhteistyön kautta.

Sunnuntai, sinä taas täällä! Ensimmäinen työviikko sujahti vauhdilla ohi ja tuntuu siltä, että juurihan vasta viikko sitten pähkäilin töihinpaluuta. Nyt arki on taas raiteillaan ja normaalit rutiinit ovat palautuneet päiviin.

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi kesälomatunnelmiin. Tuntuu jopa hieman hassulta julkaista kuvia siltä kesän lämpimimmältä päivältä, kun hiki nousi otsalle jo pelkästä ajatuksesta lähteä liikkeelle. Me nautimme tuolloin ilmastoidusta autosta ja käväisimme pienellä roadtripillä kesähattu kutreillani. Ja kun asun alle oli näppärästi puettu jo valmiiksi bikinit, reissun jälkeen saattoi näppärästi pulahtaa uimaan läheisellä rannalla. Näitä kuvia katsellessa mieleen hiipii jo sellainen haikea kesäikävä – mihin kummaan se kesä taas vilahtikaan niin nopeasti?

Minulle on suuri ilo ja kunnia kertoa, että jatkan myös syksyllä AARRE/womanin brändilähettiläänä. Kuten asukuvistanikin olette taatusti tämän vuoden aikana huomanneet,  brändin vaatteet ovat vieneet sydämeni ja laadukkaat sekä käytännölliset vaatteet ovat olleet osa viikottain arkiasujani. AARRE/womanin vaatteet ovat juuri niitä vaatekaappini vaatteita, joiden puoleen käännyn sillä hetkellä, kun haluan ylleni jotakin rentoa ja mukavaa mutta kuitenkin toimistoon tai menoihini sopivaa. Niitä voisikin kutsua pukeutumiseni peruskiviksi.

Ja kuten näkyy, en edes kesän kuumimpana päivänä malttanut jättää näitä housuja vaatekaappiin odottamaan, vaan ne oli pakko saada päälle heti! Näiden housujen materiaali on upeaa kohokuviota ja hitusen paksumpaa kangasta, joten ne soveltuvat täydellisesti myös syksyyn. Meille, jotka pukisimme mielellämme verkkarit toimistoon, nämä ovat täydellinen vaihtoehto. Rennot housut, jotka kuitenkin ovat myös siistit ja tyylikkäät. Sanomattakin on selvää, että pöksyt pelastivat heti ensimmäisen työviikon asukriisit.

Helteinen kuumuus on enää muisto vain, mutta elokuun puoliväli hemmottelee meitä varmasti vielä lämmöllään – tällaisia harmaitakin päiviä tarvitaan välillä, sillä mikä olisikaan tunnelmallisempaa kuin leffasunnuntai sohvannurkassa sadepisaroiden pomppimista ikkunalaudalla kuunnellen! 

Ja jos ne syksyn mukavimmat housut ovat vielä hakusessa, nyt tiedät mihin verkkokauppaan suunnata! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.