ARKIKUVA 25/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kesäkuva on otettu aurinkoisen lämpimänä maanantaipäivänä 17. kesäkuuta, olimme juuri edellisenä päivänä saaneet avaimet uuteen kotiimme.

Missä kuva on otettu? Ensimmäisen oman kotimme etupihalla.

Mitä kuva esittää? Nuo pikkuvarpaat kuuluvat pienimmälle vieraalle, joka on uudessa kodissamme vielä käynyt. Tämä kullanmuru rakasti varpaiden hipsuttelua pehmeällä apilamättäällä. Pitihän näin herttainen hetki tallentaa myös nopeasti puhelimella!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Hetki oli onnea täynnä, vaikka emme apiloiden joukosta neliapilaa löytäneetkään. Mikään muu asia ei saa tällä hetkellä sydäntäni täyttymään niin suurella onnentunteella kuin tuon pienen ihmisen hymy. Minulla on sellainen tunne, että Noora-tädin pihalla tullaan leikkimään vielä monen monta kertaa yhdessä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.