TULEVA TYÖHUONEENI UNELMAKARTALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Eilen tulevan viikon muutto ja siihen liittyvät puuhat konkretisoituivat toden teolla, kun hain postista tilaamani tapetit. Tuleva työhuoneeni tulee olemaan yksi uuden kodin oleellisimmista huoneista, joten tiesin heti asunnon ostettuamme, että tulen panostamaan siihen myös sisustuksellisesti ja rahallisesti eniten. Teen niin paljon töitä kotona, että tulevan työhuoneeni pitää olla etenkin inspiroiva, rauhallinen ja mikä tärkeintä, minun näköiseni.

Olen jo pitkään haaveillut ihanasta tapetilla toteutetusta tehosteseinästä, mutta minulla meinasi jo tapettia valitessa mennä pupu pöksyyn, kun unelmani tuntuikin yhtäkkiä liian hurjalta. Heitin kuitenkin saman tien tuollaiset ajatukset romukoppaan ja päätin tehdä huoneesta juuri sellaisen kuin itse haluan. Myös Matti antoi tämän huoneen kohdalla minulle täysin vapaat kädet. Siispä värimaailma tulee rakentumaan vaaleanpunaisen ja kullan ympärille, ja nuo värit toistuvat myös tehosteseinässä. Materiaaleina sen sijaan huoneessani näkyvät rottinki, sametti ja saarnipuu, jotta pääsen hyödyntämään sisustuksessa myös jo meillä valmiiksi olevia huonekaluja ja esineitä. En paljasta teille vielä kokonaisuutta tai valittua tapettia, mutta kokosin työhuoneestani yhteen pienen moodboardin, jotta pääsemme sitten vertaamaan tätä unelmakarttaa myöhemmin toteutuneeseen kokonaisuuteen.

Halusimme kodin, jota ei tarvitse remontoida ennen muuttoa, ja tätä tapettia sekä muutamaa maalipintaa lukuunottamatta, emme tule tekemään ennen muuttoa kotiin remonttia koska tarvetta sille ei ole. Ajatuksena tämä on aivan ihana; energiaa ja aikaa ei juuri nyt ole millekään ylimääräiselle, vaan on ihana päästä asettumaan uuteen kotiin niin, että tehtävänä ei ole muuta kuin laatikoiden purkaminen.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ensi viikolla tähän aikaan, laatikot on purettu ja elämä uudessa kodissa on alkanut. Pitäkäähän siis peukut pystyssä. Tavoitteenani on siis toisin sanoen naputella teille juhannuspostausta uuden kodin työhuoneen nurkasta. Oi mikä ajatus, sen voimalla jaksaa pakata koko viikonlopun.

Kertokaahan mitä mieltä olette hattaraisesta unelmakartastani?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.