TOUKOKUUN ASUT : ÄÄNESTÄ JA VOITA LUONNONMUKAISIA DÖDÖJÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

[1] KUN KESÄN KAUNEIN HAALARI LÖYTYI TOKMANNILTA
[2] VIIKONLOPUN TÄHTIHETKET
[3] HUONO PÄIVÄ HAMMASTA PURREN
[4] MILLÄ MIELIN KOHTI KESÄÄ?
[5] KOSKA SE HAIKEUS ISKEE?
[6] VAPPU VAALEANPUNAISISSA
[7] VAIHTOEHTO HULMUAVILLE HELMOILLE KESÄN JUHLIIN

Toukokuussa keskityttiin niin kovasti muihin kevätpuuhiin, että asukuvien tallentamisen sijaan blogissa seikkailtiin muiden aiheiden parissa. Jokusia alkukesän asuja löytyi kuitenkin muistikorttini kätköistä toukokuun ajalta ja näiden lookien joukkoon osuu peräti kolme omaa suosikkiasuani vuoden varrelta. Hauska nähdä osuvatko ne yhteen teidän suosikkienne kanssa!

Kerro kommentissasi mikä näistä seitsemästä asusta on sinun suosikkisi ja osallistut samalla kahden We Love The Planetin luonnonmukaisen deodorantin arvontaan. Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale, ja se sisältää voidemaiset kierrätyspellirasiaan pakatut deodorantit tuoksuissa Mighty Mint ja Sweet Serenity (We Love The Planet-deodorantit n. 15€/kpl, palkinto sponsoroitu). Kerroin dödöistä lauantaisessa postauksessani ja moni teistä kiinnostui niistä, toivon siis palkinnon olevan kovasti mieleenne.

Nyt siis naputtelemaan kommentti kommenttiboksin puolelle, deodorantit arvotaan 12.6. klo 18.00.
Ihanan reipasta ja raikasta kesäkuun viikkoa kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.