KASARIKARON KEMUISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


FARKKUTAKKI KUMMITÄDIN KAAPISTA
T-PAITA H&M   FARKKUHAALARIT VERO MODA


Oikein sydämeen sattui, kun jouduin puijaamaan rakasta synttäri-Karoliinaa viime viikolla. Keksin tekosyitä miksemme voisi viikonloppuna kuvailla asukuvia ja luin viestini sataan kertaan ennen lähettämistä, etten vaan paljastaisi mitään. Karoliinalle järjestettiin nimittäin lauantaina yllärisynttärit ja hänellä ei ollut hajuakaan siitä, että lauantaisissa asukuvissa matkustettaisiin aikakoneella vuoteen -85. Yllätys onnistui täydellisesti ja tupa oli täynnä kasaritunnelmaa!

Koska omasta vaatekaapistani ei löytynyt muistoja menneiltä ajoilta, suuntasin kummitätini varastoja tutkimaan. Täti-Kaijan kaapista löytyikin asuun täydellinen farkkutakki, jonka huolisin vaatekaappiini jopa pysyväksi asukkaaksi!

Lopullinen asukokonaisuuteni muodostui vasta lauantaina, kun Matti kiikutti kotiin H&M:ltä t-paidan, jota koristi vuonna 1987 ilmestyneen Dirty Dancing-leffan logo. Päätin kiskaista paidan ylleni ja yhtäkkiä muistin kaapissani olevat farkkuhaalarit, jotka kävisivät teemaan täydellisesti. Kreppirautaa en valitettavasti omista, joten kiharsin hiukset vain pikkukikkuroille sauvakihartimella ja tupeerasin pehkon valtavaksi. Ennen juhliin lähtöä heitin vielä osan etuhiuksista kohti taivaita ja taaksepäin ja kuorrutin lookin hiuslakalla. Luomet maalasin pinkeiksi ja täydellinen pinkki mattapunakin löytyi meikkipussin syövereistä.

Viikonloppu vierähti siis kasarikikkurat kutreilla keikkuen – terveiset vuodesta ’85!


Posted in muoti and tagged by NOORA.