KUUKAUDEN SUOSIKKITUOTE : LAPSENMIELISTÄ SAIPPUAA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Kuvissa esitellyt tuotteet blogin kautta saatu.

Saippuahurahdus on tapahtunut! Lapsenmielinen luonteeni ihastui aluksi näiden hurmaavien tuotteiden kuvitukseen ja otettuani ne testiin, huomasin myös sisällön olevan kultaa. Siispä tällä kertaa kuukauden suosikkituote oli äärimmäisen helppo valita – nämä herkut sopivat koko perheen arkea ilahduttamaan!

Sokoksellakin myynnissä oleva YOPE-tuotesarja koostuu niin ihon kuin kodinkin puhtaanapitotuotteista. Kylppärimme lavuaarin reunalla on jo pitkään nököttänyt YOPEn käsisaippua (..joka on äärimmäisen riittoisaa!) ja suihkugeelinä olen käyttänyt Rose & Boswellia, tuota suloisella suihkuttelevalla linnulla koristettua alla olevaa purnukkaa. Iso plussa heti alkuun hyvin toimivista pumppupulloista. Ei ole itsestäänselvyys, että ne pumppupullon viimeisetkin rippeet saa taistelematta käyttöön. YOPE on onnistunut tässäkin. Tuoksut ovat tuotteissa omaan makuuni sopivan mietoja ja iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi käytön jälkeen. Luonnonkosmetiikan raaka-aineista kiitosta ja arvostan sitä faktaa, että tuotteet on valmistettu myös ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Tämän lisäksi hintalapun summakaan ei kohoa korkeuksiin.

Maaliskuun suosikki on siis tässä – joko sä olet testannut?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.