HELMIVIIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


LAUKKU A+MORE X PUPULANDIA    PIPO H&M     HUIVI TOKMANNI
TAKKI GUESS    FARKUT GUESS    KENGÄT ECCO /*saatu


Moro vaan perjantai – sua onkin taas jo ehditty odotella! Jos totta puhutaan, viikot suorastaan kiitävät ohi. Helmikuusta on jäljellä enää rippeet ja ennen kuin huomaammekaan kevät on jo täällä. Nautitaan siis tästä silmiä häikäisevästä talviauringosta, rapsakoista pakkasaamuista ja pidetään nastakengät jaloissa. Itse pelkään liukastumista niin paljon, että lähinnä hiiviskelen paikasta toiseen. Harmillista sinänsä, sillä aurinko innostaisi ulkoilemaan nyt toden teolla. Toistaiseksi olen kuitenkin vetänyt vain salikengät jalkaan ja hikoillut lenkkeillen juoksumatolla. Parempi sekin kuin ei mitään!

Mutta mitä muuta tällä viikolla tapahtuikaan:

.. testasin _sitä_ pastaa. Pakkohan minun oli. Seuraamani sometilit olivat pullollaan uunifetapastakuvia ja houkutus oli suuri testata sitä myös itse. Lopputuloksena hyvää arkiruokaa nopeasti; emme kovin usein tee kotona pastaa, mutta arvostan sitä, että kotiruoka valmistuu nopeasti ja vähäisistä raaka-aineista.

.. vietimme äidin ja siskon kanssa mukavaa ilta muorilassa. Muori keittää kahvit, minä vien viinerit ja mukava kahvihetki on taattu.

.. löysin aivan timanttisen hyvät farkut Monkista. Inhoan farkkujen ostamista, mutta nyt osui niin hyvät pöksyt kohdalle, että oli suorastaan pakko ostaa ne. Oletteko huomanneet, että hyvät farkut osuvat monesti eteesi juuri silloin, kun niitä ei etsi. Mutta lähdepä ostoksille varta vasten niin saat taatusti etsiä hyvää paria tuntitolkulla.

.. kävin tekemässä kuvaukset Sandrossa, ravintolassa, jonka sisustus on taatusti yksi Tampereen kauneimmista. Vinkiksi teille, jotka ette ole vielä Sandrossa vierailleet, kannattaa osua paikalle juuri herkullisen lounasbuffan aikaan!

.. viikkoon mahtui kaksi salikertaa. Edelleenkin salille lähteminen on ajatuksena tylsä ja ärsyttävä, mutta kotiin palaa aina salitreenin jälkeen rentoutunut Norppa.

.. arkiviikko huipentuu paikallislätkäpeliin Hakametsässä, joten veikkaan, että tunnelmaa riittää koko illan edestä. Kuten jokunen saattaa tietää, tupsukorvat johtavat paikallistaistoja nyt 3-2, saapi nähdä mikä on tilanne tämän illan jälkeen.

Nauttikaahan viikonlopun aloituksesta ja tehkää jotain kivaa, jotain sellaista, josta tulee onnellinen olo! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.