PYRYTTÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PIPO SIDOSTE /*saatu   TAKKI H&M
HUPPARI  H&M X MOSCHINO    FARKUT H&M    TENNARIT FILA


Joko myrskyää? Tälle torstaille on luvattu melkoista pyrytystä, laittakaahan siis nastakengät jalkaan, pakatkaa mukaanne malttia ja pukeutukaa lämpimästi. Itse olen fiilistellyt tätä lumista maisemaa niin hiihtoladulla kuin työpöydänkin äärestä, ja pakko se on myöntää, että talvi maistuu makeammalta, kun maailmaa kuorruttaa edes kevyt lumivaippa. On valoisampaa ja talvimaisemassa silmä lepää. Myrskyjä en toki toivo, mutta kyllä luminen talvi aina loskakelit voittaa.

En voi kuin taputtaa itseäni olalle siitä hyvästä, että jokunen vuosi sitten päätin sijoittaa tuohon laadukkaaseen ja ajattomaan villakangastakkiin. Takki maksoi tuolloin reilun 100 euroa, ja mietin, että vaalea takki olisi aivan virhehankinta tällaiselle sottapytylle, mutta kuinka ollakaan, se on palvellut useamman vuoden ja ihastuttaa edelleen yhtä paljon kuin vuosia sitten. Olen käyttänyt takkia aivan valtavan monta kertaa, mutta materiaali on osoittautunut niin kunnolliseksi, että siinä ei näy lainkaan käytönjälkiä. Tämän talven ihastuksenani tuntuu olevan asut, joissa yhdistän takin lenkkareihin ja collegepuseroihin. En ole kovin sporttinen tyyppi, mutta rennot ja reippaat lookit ovat minun juttuni. Ja hei, näillä Filan lenkkareilla pysyy pystyssä liukkaallakin!

Tänään startataan vuosi käyntiin myös valokuvaushommien saralla, kun pääsen tekemään jälleen tutulle brändille hommia. Odotan jo innolla – se fiilis, kun heittää kameralaukun olalle ja lähtee hommiin, on sanoinkuvailemattoman mainio! Onneksi vuoden varrelle on jo nyt sovittu paljon kuvauskeikkoja, joten kamerani ja minä pääsemme taatusti tositoimiin tänäkin vuonna.

Mutta nyt. Kohti päivää, jolloin lumi taas yllättää kaikki? Pitäkäähän kiva torstai! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.