NORPPA VINKKAA: TÄYDELLISEN PINKKI LUONNONMUKAINEN HUULIPUNA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Huulipunat saatu/ Boho Green Make-up Suomi.

Sitä voisi kuvitella, että täydellisen huulipunan löytäminen olisi helppo nakki? Ehei, sitä se ei todellakaan ole. Varsinkin jos metsästysretkelle lähtee tarkan vaatimuslistan kera. Kun haet luonnonkosmetiikkaa, erinomaista hintalaatusuhdetta, kestävyyttä ja kattavaa sävyvalikoimaa, tiedän minkä brändin puoleen sinun kannattaa kääntyä.

Olen ennenkin hehkuttanut blogissani Boho Green Make-upin tuotteita, mutta hyvät tuotteet ansaitsevat vähän lisähehkutustakin – eikös?! Joulun alla innostuin kovasti punaisista huulipunaista, mutta miellän punaisen jotenkin niin jouluiseksi sävyksi, että huomasin heti uuden vuoden korvilla alkavani kaivata huulilleni kevyempää sävyä. Käyttööni oli siis löydettävä pinkki puna. Tiesin heti mitkä kaksi sävyä ratkaisisivat ongelmani.

Bohon huulipunien raaka-aineina on käytetty niin risiiniöljyä kuin esimerkiksi aprikoosivahaa ja näiden hoitavien kasviraaka-aineiden lisäksi, muun muassa punan tuoksu on peräisin greipin eteerisestä öljystä. Huulipunat hoitavat ja kosteuttavat huulia ja ne on jopa pakattu kierrätettäviin pakkauksiin. Sävyvalikoimaa löytyy ja sävyn numero kertoo sinulle, millaisesta punasta on kyse. Omat lempparipinkkini ovat numeroiltaan 106 (kuvassa ylempänä) ja 313 (kuvassa alempana). Sävy nro 313 Life on kuultava mattapuna, joka on sävyltään tummanpunainen, mutta hehkuu upeana tummana pinkkinä huulilla. Sävy nro 106 Tulipe on sen sijaan tuorein ihastukseni. Voimakkaasti peittävä mattapuna on sävyltään hurmaava ja se soveltuu erinomaisesti niin piristämään arkimeikkiä kuin viimeistelemään juhlalookin. Tämä kaksikko on itselläni juuri nyt kovassa käytössä!

Nyt mietit varmaankin, että luonnonmukaisesti valmistetun punan hinta kohoaa taatusti pilviin. Onneksi näin ei ole; Boho Greenin huulipunien hinnat kieppuvat noin 12 euron tuntumassa. Pieni hinta vastuullisesti tuotetusta, kestävästä ja laadukkaasta huulipunasta.

Is it just me, vai tuoko pinkki puna lookiin jopa ripauksen kevätoloa?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.