TIESITKÖ NOORASTA ETTÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI JOUTSEN   FARKUT H&M   LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE /*saatu By EmKa   NEULE ZARA    KENGÄT TIMBERLAND


Tiesitkö, että..

(1) .. minulla on leuan alla pitkä arpi, jonka sain pienenä leikkipuistossa. Keinuin keinulaudalla ystäväni kanssa, joka oli minua muutaman vuoden vanhempi ja yhtäkkiä vauhtia olikin liikaa ja löin leukani lujaa keinuun. Verta ja itkuahan siitä seurasi, sekä tietysti reissu päivystykseen tikattavaksi.

(2) .. karvattomat kiinanharjakoirat Roope ja Eetu eivät olleet ensimmäisiä perheemme koiria. Ensimmäinen koiramme oli hurmaava spanieli nimeltään Speedy, josta en valitettavasti muista kovin paljoa. Rakkauteni koiria kohtaan on tosin syttynyt todennäköisesti jo tuolloin.

(3) .. luin lukiossa kolme vuotta latinaa ja kirjoitin siitä ylioppilaskirjoituksissa E:n. Muistan saaneeni myös joltakin latinan kielen seuralta stipendin opinnoistani. Kieli, jota en ole päässyt sen koommin käyttämään. Mitä nyt Italiassa pääsin pätemään Matille seinälaattoja suomennellessani.

(4) .. toinen nimeni on Johanna. Johanna-nimi on kulkenut suvussamme pitkään äidin puolella.

(5) .. silmäni ovat siniset, mutta toisen iirikseni yläreuna on kokonaan keltaisen kultainen. Hauska yksityiskohta, jota ei tosin huomaa kuin tarkasti katsomalla.

(6) .. puhun miltei joka ilta unissani hetki sen jälkeen, kun olen nukahtanut. Parhaimmat jutut Matti tallettaa aina muistiinpanoihinsa, jotta voi naureskella niille vielä seuraavanakin päivänä.

(7) .. inhoan yli kaiken ääntä, joka syntyy pistaasipähkinöiden kuoren avaamisesta. Tämä on itsestänikin outoa, mutta jokin siinä saa minut hermoraunioksi. Harmillista kyllä, kyseiset pähkinät ovat Matin lemppareita.

(8) .. minulla on äärettömän hyvä näkömuisti. Muistan monesti menoja miettiessäni kalenterini aukeamat. Käytän paljon värejä ja piirrän kalenteriini merkintöjä – samaa tekniikkaa käytin jo kouluaikoina muistiinpanoja tehdessäni!

(9) .. minusta tulee pian täti.

(10) .. kukaan ei suostu katsomaan kanssani eläinohjelmia. Minulla on maailman ärsyttävin tapa alkaa dubata eläinten puhetta kuten katsoisimme animaatiota. En vaan voi tälle mitään!

Uusi vuosi, uutta infoa – opitteko minusta mitään uutta?


Posted in muoti and tagged by NOORA.