25 VIIKKOA JUHANNUKSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Perinteisiini kuuluu täytellä aina vuoden ensimmäisenä päivänä uutta kalenteria ajan tasalle. Tein huomion, joka osoittaa selvästi sen, että pimeä vuodenaika ei oikein ole se minun juttuni. Laskin nimittäin, että juhannukseen on aikaa enää 25 viikkoa. Se ei ole mitään se!

Uusi vuosi vaihtui yksisarvislasit silmillä vaaleanpunainen hiuspehko lumimyrskyssä hulmuten. Tässä lookin avaintuotteet. Jos vaikka joskus haluat piristää ihan peruslookiasi. Tiedäthän, just for fun. Ja hei, always be yourself unless you can be a unicorn. Siinäpä motto ensi vuodelle.

Luomiväripaletti: Urban Decay/ Heavy Metals, Huulipuna: Kylie Cosmetics/ Baby It’s Cold Outside-setti, sävy Snowball (Metal) Tekoripset: essence/ come on baby, let’s go party! (*saatu), Vaaleanpunainen peruukki: H&M, Yksisarvislasit: H&M Ihastuttava pusero: Aarrekid

Säkenöivän superia vuoden ensimmäistä päivää kaikille!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.