MOSCHINO-MIMMI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuulemma kovin minua tämä paita. En voi olla kuin samaa mieltä. Kun yhteen puseroon pakataan reipas rentous, mukavuus ja Moschino, unohtamatta tietenkään Disney-printtiä, on itsenikin pakko myöntää, että jos mikä niin tämä on minua. Onneksi sain klikattua tämän timanttisen ihanan yhteistyömalliston helmen ostoskoriini. Paita on ollut nyt kolmena päivänä peräkkäin päälläni ja se on kerännyt aivan valtavasti kehuja ja kyselyitä. Harmikseni olen joutunut vastaamaan kyselijöille, että paita on verkosta loppuunmyyty, mutta malliston tuotteita on toki vielä muita saatavilla. Ja suurta osaa niistä koristavat nimenomaan nämä samat heput.

Kuten jo aikaisemmassa postauksessani mainitsinkin, halusin ehdottomasti testata tätä hupparia välittömästi Katri Niskasen mustien skinpantsien kanssa ja duo toimii täydellisesti yhteen. Yritän tsempata, että käyttäisin välillä muitakin vaatteita ettette ehdi kyllästyä asukuviini! 


HOUSUT KATRI NISKANEN    LENKKARIT NIKE AIR MAX (SECONDHAND)     HUPPARI  H&M MOSCHINO


Nyt suuntaan kohti sunnuntaita rennoin mielin, olen suunnitellut viettäväni tänään vähän vapaapäivää ja yritän saada houkuteltua Matin seurakseni Kädentaitomessuille. Olen saanut noilta messuilta joka vuosi niin paljon idiksiä ja inspiraatiota, että en missään nimessä halua jättää niitä väliin. Joululahjoja olen ennakoiden ostellut messuilta joka vuosi, joten shoppailuakin aion tänään ehdottomasti suorittaa. Messuilla tutustuu myös helposti uusiin brändeihin ja tuotteisiin, joita aiemmin ei ole tullut bongattua.

Kenties näemme siis messuhulinoissa vielä tänään? Minut tunnistaa todennäköisesti valtavasta Disney-printistä hupparini edustassa ja perässä laahustavasta miehestä, joka saattaa vaikuttaa vähän tylsistyneeltä! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.