KUUKAUDEN KIRPPISLÖYTÖ : NIKE AIRIT TANSKASTA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ne ovat niin päheät, että tekisi mieli käydä silittelemässä ja sovittelemassa uusia popojani eteisessä jatkuvasti! Kun kaiken kukkuraksi tajuttoman upeille Nike Air-lenkkareille jäi hintaa vain hitusen yli 20 euroa, on tässä ainesta kuukauden, tai ehkäpä koko vuoden parhaalle secondhand-löydölle.

Olen haaveillut Nike Air-lenkkareista jo pitkän aikaa, mutta totuuden nimissä on todettava, että normaalihintaisten kenkien hintalappu on ollut reilusti yli budjetin. Olen aika huoleton kenkien käyttäjä, enkä siksi uskalla maksaa kengistä itseäni kipeäksi. Vaaleat lenkkarit menevät kurakeleissä hetkessä sotkuun ja sittenpä vasta harmittaisi hinkata kuraa pois reilun sadan euron lenkkareista. Mieleeni tuli kuitenkin parisen viikkoa sitten tsekata, josko Zadaasta löytyisi etsimäni. Ja kuten niin monesti aikaisemminkin, tälläkin kertaa löysin juuri sen mitä olin hakemassa. Näitä kenkiä myi tanskalainen myyjä, ja samalla tuli testattua kuinka secondhand-löytöjen tekeminen onnistuu Suomen rajojen ulkopuolelta Zadaan kautta. Paketti tuli perille hurjan nopeasti, about viikossa, ja kaiken kaikkiaan ostaminen oli yhtä helppoa kuin mitä suomalaisiltakin myyjiltä. Minulla kävi melkoinen munkki tämän löydön kanssa, sillä tililleni oli kertynyt kreditsejä, joita pystyin tilauksessa hyödyntämään. Niken Airit, jotka myyjä kertoi ostaneensa New Yorkista, maksoivat lopulta n. 21 euroa. Väitän, että kengillä on kävelty ehkä kahdesti, joten hyppysissäni on uudenveroinen pari popoja.

Kirppiskeiju kiittää ja kuittaa – on aina niin supersiistiä löytää jotakin mitä on etsinyt  jo pitkään secondhandina, hyvässä kunnossa ja vielä edullisesti!


Posted in muoti and tagged by NOORA.