MATTAPINTAINEN KESTOLAKKAUS JA MUITA LEMPEITÄ ASIOITA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Kuvissa näkyvä kestolakkaus saatu alennettuun hintaan. Muffi-myssy saatu.

Tämän painostavan harmauden keskelle sitä kaipaa hieman lempeää lämpöä, pehmeyttä, vaaleanpunaisia ajatuksia ja suloisia sointuja. Harmaus ei niinkään ahdista, mutta mörköpimeys syöksee parhaansa mukaan energiatasoa nolliin ja marraskuussa jos koskaan on oikeus piristää itseään pikkujutuilla – esimerkiksi pehmeän roosan sävyisillä kestolakkauksilla!

Tamperelainen kynsitaituri, kauneushoitola Beautiful You’n Johanna, tekee aivan huikaisevan kestäviä, viimeisteltyjä ja upeita kestolakkauksia. Johanna on minulle tuttu jo parin vuoden takaa, ja jälleen käännyin hänen puoleensa, kun kyllästyin omien kynsieni kasvamattomuuteen ja kävin ottamassa kestolakkaukset. Omat kynnet saavat nimittäin rauhassa lakkausten alla kasvaa hieman mittaa eivätkä lakkaukset vahingoita kynnenpintaa. Oma huoltovälini on noin nelisen viikkoa ja mikä huiminta, tuon neljän viikon aikana ei yksikään lakkauksista ole vielä koskaan tippunut pois. Huollolle on tarvetta vain  siksi, että oman kynnen kasvu alkaa näkyä kynnen alareunasta. Kädet ovat aina huolitellun ja siistin näköiset eikä lakkauksista tarvitse huolehtia. Johanna, olet paras!

Viime kerralla testasimme aivan uutta tekniikkaa kynsilleni. Lakkaus tehtiin normaalisti, mutta lopuksi kynnet taiottiin mattapintaisiksi. Olin nähnyt vastaavasta lakkauksesta kuvan Beautiful You’n Instagramista ja halusin ehdottomasti testata tyyliä. Matta ihastuttaa nyt niin huulilla kuin kynsissäkin ja lopputuloksesta tuli todella kaunis. Johanna kertoi, että jokaisesta sävystä saa tehtyä halutessa myös mattaisen, ja haluankin ehdottomasti testata mattapintaa myös jollakin tummemmalla sävyllä. Nyt pehmeä roosa kuitenkin viehätti sävynä kovasti.

Johannan kanssa teemme yhteistyötä (kuvissa näkyvä kestolakkaus saatu alennettuun hintaan) ja edelleen lukijani (=Beautiful You’n uudet asiakkaat) saavat aikaa varatessaan koodilla ”Nooran blogi” ensimmäisen kestolakkauksen kynsilleen hintaan 40 euroa (norm. 55€). Täydellinen tilaisuus hankkia upeat ja kestävät kynnet pikkujoulukautta ajatellen! Annan joulun alla Johannalle vapaat kädet loihtia minulle niin överit joulukynnet kuin vaan haluaa. Kultaa, glitteriä, punaista, vihreää – mitä hän ikinä keksiikään!

Nyt kiskaisen Muffi-myssyn ( ..joka sekin sävyltään on kaunein ikinä! <3) päähäni ja lähden reippaalle aamukävelylle. Viikonloppu alkakoon pienen happihyppelyn kautta!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.