MAGNEETTIRIPSET: HERKKÄSILMÄISTEN VALINTA?

*Magneettiripset saatu.

Kuten me kaikki herkkäsilmäiset tiedämme, jo pelkästään ripsivärin äkillisessä vaihtamisessa saattaa olla riskinsä. Silmät saattavat turvota, punoittaa ja vuotaa, ja pahimmillaan epäsopivat tuotteet saattavat laukaista jopa silmätulehduksen. Tämän vuoksi olenkin suosiolla unohtanut haaveet ripsipidennyksistä ja jo pelkästään irtoripsien käyttökerrat elämäni aikana voi laskea yhden käden sormilla. Tekoripsien liimat ja jo pelkästään liiman haju, saa silmäni kirvelemään.

Essencen tapahtuman goodiebagistä löytyi kuitenkin todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Pakkauksessa on neljä ripsinauhaa, kaksi kumpaakin silmää varten, ja kussakin nauhassa on kaksi magneettia. Toinen nauhoista asetetaan omien ripsien yläpuolelle ja toinen alapuolelle. Magneetit napsahtavat kohdilleen ja ripset asettuvat paikoilleen. Olin näiden suhteen todella epäluuloinen. Lyhyehköt nauhat oli kuitenkin lopulta helppo asettaa paikoilleen ja ne pysyivät menossa mukana hyvin. Omiin ripsiin laitoin vain kevyen kerroksen ripsiväriä, mutta totesin, että luonnollisempi lopputulos olisi ollut, jos olisin käyttänyt ripsaria hieman enemmän. Nauhojen alkamiskohdan havaitsee nimittäin melko selvästi.

Lash On Lash Off-magneettiripsiä voi käyttää useampaan kertaan, hintaa niillä on alle kymmenen euroa ja suosittelen testaamista etenkin jos omistat yhtä herkät silmät kuin itselläni. Näillä saat näppärästi volyymia lookiin, vaikkapa sitten tavallista maanantaita varten! ;)


Posted in and tagged by NOORA.