VIIKKONI IVANAN KANSSA

Kaupallinen yhteistyö : Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni

 

Hänelle, joka juoksee palaverista toiseen. Hänelle, joka odottaa perhoset mahan pohjassa lennellen deittinsä saapumista ravintolan ulko-oven edessä. Hänelle, joka juo aamukahviaan hiekkalaatikon reunalla onnellinen hymy huulillaan. Hänelle, joka heittää matkalaukkunsa hihnalle lähtiessään valloittamaan maailmaa. Hänelle, joka kampaa harmaantuneet hiuksensa nutturalle tai hänelle, joka heittää koulurepun aamulla selkäänsä. Hänelle, joka haluaa vaatekaapistaan löytyvän ne peruskivet, joihin pukeutumalla ei ikinä voi mennä vikaan.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallisto sopii kaikille, kaikkiin tilanteisiin.

On suorastaan ennenkuulumatonta, että uusin, ajankohtainen ja ihastuttavin ivanamaisin printein koristeltu Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallisto on kokonaisuutena niin minun näköiseni, että olen viimeisen viikon ajan pukeutunut miltei ainoastaan tämän malliston vaatteisiin. Harvoin mikään mallisto tuntuu näin omalta! Malliston vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa; hulmuavahelmaisen Madeleine-hameen voi helposti yhdistää niin Chain-neuleeseen kuin Marnie-paitaankin, ja kaunis Hood-neuletakki sopii täydellisesti mekkojen kanssa käytettäväksi. Koiranhammasprinttinen Marina-mekko on ihastuttanut lähipiirissäni niin, että saan kertoa jatkuvasti, mistä tuo hurmaava mekko on hankittu, ”Tokmannilta löydät omasi!”.

Kokemukseni kautta voin todeta, että yhteistyömalliston tuotteet kestävät aikaa (sekä pesuja!), ne mukautuvat asustamalla eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin sekä säilyttävät vaatekaapissa kestosuosikin tittelinsä. Laatu ja mukavuus kulkevat käsi kädessä, unohtamatta tyttömäisen herkkää ja kaunista ulkonäköä. Voisin kuvitella nousevani Marina-mekossa niin traktorin kyytiin, kulkevani se päällä suurkaupungin sykkeessä kuin istuvani se ylläni pitkän toimistopäivän ajan. Harvalta mekolta onnistuu tämä kaikki!

Kuvissa näkyvät asut ovat todellisia poimintoja viikon varrella ylläni nähdyistä asuista – mikä on sinun suosikkisi? Sininen Salli-trikoomekko, Hood-neuletakki yhdistettynä Marina-tunikaan vaiko röyhelöhelmainen Madeleine Marnie-puseron kera?Posted in and tagged , by NOORA.