KESÄN UPEIN HAALARI TÄNÄÄN KAUPOISSA!

Jos et vielä ole Lidlin ovenkahvassa kiinni, vauhtia, vauhtia! On jälleen Lidlin muotiviikkojen aika ja tällä kertaa Esmara by Heidi Klum-mallisto hehkuu kuumaa kesää ja kauniita printtejä. Mallisto on kokonaisuutena huikaisevan upea ja kuten edeltäjänsäkin, tämä #LETSLOVESUMMER-kokoelma myydään takuuvarmasti loppuun alta aikayksikön. Eli toistan kysymykseni – joko olet Lidlissä?

Koska tiedän kokemuksesta kuinka vaikeaa näiden mallistojen edullisiin aarteisiin on päästä käsiksi, olin niin innoissani, kun pääsin pr-toimistolle valitsemaan mallistosta oman suosikkini itselleni. Valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä, mutta lopulta päädyin vaihtoehdoista käytännöllisimpään.

 Tämä tyylikäs musta haalari taipuu osaksi monenlaisia erilaisia lookeja ja se on monikäyttöisyytensä ansiosta vaatekaapin musthave. Tällä haalarilla pärjää niin juhlissa, toimistolla kuin vaikkapa Särkänniemessäkin. Haalarini vilahtikin jo muun muassa Instagramin puolella ja sain siitä sen verran monia kyselyitä, että kerrottakoon vielä täälläkin, että oma haalarini on siis kokoa 38 (normikokoni) ja se istuu päälle juuri sopivan rennosti. Haalarin hinta sen sijaan jää alle 20 euron.

Valloittavan kaunis maximekko sekä suloiset kesäshortsit jäivät kuitenkin sen verran kaihertamaan mieleeni, että taidan itsekin kiertää tänään muutaman Lidlin läpi jos vaikka onnistaisi ostoksilla. Mutta nyt minä ja haalarini toivotamme kaikille toiveikasta torstaita – pidän peukut pystyssä, että löydät mallistosta kaiken haluamasi! <3


Posted in and tagged , by NOORA.