KESÄKASVOJEN KOSMETIIKKALEMPPARI

Kesälomani tiimellyksessä tutustuin samalla kylpyhuoneeni peilikaapin uusimpaan tuotteeseen, Guinotin Hydra Finish Face Creamiin (*SAATU), joka oli odottanut kiltisti omaa testausvuoroaan jo jonkin aikaa. Herkän ihoni vuoksi testaan aina tietyllä varauksella uusia tuotteita. En voi yhtäkkiä sivellä kasvoilleni uutta tuotetta ilman, että olen testannut sitä ensin pienelle alueelle. Kun luottokasvovoiteeni pääsi kuitenkin yllättäen loppumaan, päätin testata tätä mielenkiintoiselta ja luotettavalta tuntuvaa voidetta.

Ja onneksi testasin! Ihastuin siihen heti! Käytin tätä voidetta monena päivänä pelkästään, ja unohdin suosiolla meikkivoiteet lämpiminä päivinä meikkipussiin. Hydra Finish-voide nimittäin tasoittaa ihon sävyä todella tehokkaasti ja sopii tämän ominaisuutensa vuoksi täydellisesti kesäpäivänä kasvoille. Samalla sen sisältämä malvauute myös kosteuttaa ihoa. Tuote on helppo levittää tasaisesti kasvoille ja se sisältää myös suojakertoimen. Hydra Finish toimiikin myös tarvittaessa meikin alla tai seerumin kanssa käytettynä. Itse huomasin ihon hehkuvan hyvää vointia jo parin käyttökerran jälkeen, joten vakuutuinkin erityisesti voiteen tehokkaista kosteuttavista ominaisuuksista.

Villi veikkaukseni onkin, että tämä hoitolasarjaan kuuluva tuote tulee jatkossa kirimään omien voidesuosikkieni kärkipäähän. Onko upea Guinot teille brändinä tuttu?


Posted in and tagged , by NOORA.