KUN VAALEANPUNAINEN HIIPI SISUSTUKSEEMME

Olin niin väsynyt, kun ajelimme eilen maalta kotiin, että en muistanut illalla laittaakaan tuota kukkakimppua tyynyn alle. Mutta all good everything, Mattini vierestä heräsin virkeänä jo kahdeksan aikaan, joten tekemättä jääneet juhannustaiat eivät omaa parisuhdetilannettani tainneet sekoittaa suuntaan tai toiseen. Ja voipi olla, että taiat eivät olisi edes toimineet viiden kukan kimpulla?

Mutta asiaan, halusin esitellä teille uusimman sisustushankintani, joka on itse asiassa matkamuisto siltä surullisen kuuluisalta Porin reissulta, joka yritti kovasti lannistaa lomasuunnitelmiamme. Nyt tuo koko kommellus on hauska muisto vain, ja olohuoneen pöydällä pyörii hurmaavin maapallo, jonka olen ikinä nähnyt.

Kuten olen monesti kertonutkin, rakastin ensimmäistä omaa asuntoani, jonka sisustusvärinä käytin todella ahkerasti haaleaa vaaleanpunaista ja roosaa. Olen kaivannut tuota asuntoa (tai oikeastaan sitä lämmintä värimaailmaa) jo pitkään, ja kun keväällä aloimme laittaa pikkuhiljaa tätä kotia kuntoon, onnistuin ujuttamaan sisustuksen yksityiskohtiin paljon tuota rakastamaani sävyä. Eikä Matti laittanut asiassa edes vastaan! Kun vaaleanpunaisen yhdistää synkkään mustaan ja näyttävään kultaan, lopputulos on todella viihtyisä ja kaunis.

Kun siis näin Porin Indiskassa tuon ihastuttavan maapallon, hankin sen välittömästi matkamuistoksi. Se on kuin tehty tuohon tarjottimelle juhannuskimppuni viereen. Tiedättekö sen leikin, kun pyöräyttää maapalloa ja pysäyttää sen sormellaan; se maa mihin sormi osoittaa on seuraava matkakohteesi? Minun sormeni osui Italiaan, Matin Amerikan mantereelle. Voikohan tällaisiin juhannustaikoihin luottaa?


Posted in and tagged by NOORA.