NORPAN VIIKKO

Tällä viikolla olen..

..pitänyt keskellä viikkoa yhden kesälomapäivän. Aamuksi oli tosin sovittu eräät videokuvaukset (lopputulos on muuten näytillä jo täällä!), mutta kun hommat oli saatu purkkiin, minulla oli koko päivä aikaa nautiskella vapaa-ajasta. Haahuilin Ratinassa, ostin lomapäivää varten pokkarin, kävin yksin lounaalla Hanko Sushissa ja hankin H&M Homesta vaaleanpunaisia käsipyyhkeitä alesta. Tein juuri sitä mitä huvitti.

..leijaillut tätini puutarhassa ihanassa keinussa ja rapsutellut Unski-koiraa. Sain vihdoin kevyet rusketusrajat ja muistin kuinka hyvältä ruisleipä, jonka päälle on silputtu tuoretta ruohosipulia maistuukaan.

..käynyt golfkentän harjoitusalueella lyömässä palloja pitkästä aikaa. Taidot eivät olleet aivan täysin ruosteessa kolmen vuoden tauosta huolimatta. Saatoin jopa innostua lajista uudelleen..


BLEISERI MONKI    FARKUT MARKS & SPENCER (*saatu)    T-PAITA ZARA  AURINKOLASIT H&M    KENGÄT MINNA PARIKKA


..valokuvannut paljon. Viikon varrelle on mahtunut niin bloggaajakollegani upeiden kesäasujen muistikortille tallentamista, sisaruskuvia kuin 3 v.-kuvauksetkin. Huomenna pääsen sen sijaan kuvaamaan tuoretta ylioppilasta ja sunnuntaina olen mukana isommassa kuvausprojektissa, joka starttaili jo alkukeväästä käyntiin. Olen ollut niin fiiliksissä, kun olen päässyt testailemaan uutta objektiiviani oikein urakalla.

..ollut äärimmäisen ylpeä miehestäni.

..alkanut jo pikkuhiljaa jännittää ensi viikolla koittavaa ratsastustuntiani. En siis ole ikinä ennen ratsastanut, ja myönnän jopa hieman jännittäväni hevosten seurassa. Silti odotan innolla!

..hankkinut Tokmannilta uuden kesämekon. Kolusin ostoskeskuksia läpi täydellisen kukkamekon toivossa ja lopulta se löytyikin naapurista ja kaiken kukkuraksi alerekiltä.

..rakastunut persikoihin.

..suunnitellut tulevaa. Paljon uutta näköpiirissä! <3


Posted in and tagged by NOORA.