IHAN KIKKURALLA

Kikkurapäivää! Yksi tämän kesän (kyllä tämä nyt jo kesää on, vaikka kevättä kalenterin mukaan kai vielä eletäänkin..) lempparikampauksistani on niin säkkärän kikkuran sähäkkä, että tämä kiharapilvi lennättää helposti mukanaan – siksi sitä täytyykin hieman hillitä pinnein ja pompuloin aloilleen!

Mikrokihartimella (saatavilla muun muassa Prime Hair & Beauty Loungesta) saa aikaiseksi niin hurjan pientä kiharaa, että varsinkin paksumpaa tukkaa kihartaessa aikaakin saa kulumaan sitten koko pehkon kihartamiseen jonkin verran. Ensimmäiset mikrokiharani minulle tekikin äitini, ja vasta jokin aika sitten testasin, kuinka niiden tekeminen onnistuu itselleen. Kädet ehkä hieman väsähtivät, mutta muuten lopputuloksesta tuli hyvinkin tasainen. Kiharat kestävät kutreilla useamman päivän ajan, ja vaikka kikkurat jo hieman parin päivän jälkeen latistuisivatkin, kiharrettu kiharapilvi toimii oivana rakennusaineena sotkunutturoille. Näissä asukuvissa kikkurat olivat hiuksissani kolmatta päivää kevyen kuivashampoovirkistyksen kera, joten kyseessä on todistetusti äärimmäisen kestävä kiharrustekniikka. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi kesäfestarireissulle, jolloin tukan kanssa askarteluun ei liikene ylimääräistä aikaa.


HOUSUT H&M      PAITA ANDIATA    KENGÄT MINNA PARIKKA   KORVAKORUT DESIGN BY KIETO (*saatu)


Näyttävähkön hiuslookin kaveriksi sopi mielestäni näppärästi mustavalkoinen asu ja nuo suuret omenankukkakorvakorut. Asustaminen on niin minun juttuni! Monesti huomaan pukeutuvani perusväreihin ja tavallisiin asukokonaisuuksiin, mutta jotakin spesiaalia jokaisesta asustani löytyy. Toisinaan pompulakengät, toisinaan kukkakorvakorut, toisinaan molemmat. Kun vaatekaapin perustukset on hankittu, leikkisämpää tyyliä on helpompi etsiä hauskojen asusteiden avulla.

Mutta mitäs pidätte säkkärästä hiustyylistäni – hitti vai huti?


Posted in and tagged by NOORA.