AFTER WEDDING

Olen katsellut maailmaa viimeiset pari päivää sydämenmuotoisten linssien läpi. Olin häissä, jotka olivat niin täynnä rakkautta ja onnea, että huomasin juuri äsken, että olen hymyillyt vielä koko tämänkin päivän ajan käydessäni läpi eilistä kuvasaldoa. Lähetin juuri hääparille kuvat, ja voi kuinka ilahduttikaan, kun kuulin heidän pitäneen kuvista. Hääkuvaamisessa on aina aivan täysin erilainen fiilis, kuin esimerkiksi potrettikuvia ottaessa. Häissä tapahtuu paljon, ja sellaiset hetket, joita ei voi ottaa uusiksi, haluaa valokuvaajana saada tallennettua muistikortille. Kuvaankin häissä aina valtavasti materiaalia, jotta joukkoon tallentuvat varmasti myös ne helmet.

Istahdin juuri sohvanpohjalle ja kun kuvasaldo on nyt purettu, on aika alkaa onkia hiuksistani niitä viimeisiäkin pinnejä. Minulla oli ihastuttava kampaus eilen kutreillani, mutta tunnelma vei niin mukanaan, että en muistanut kuvauttaa avecillani ollenkaan omaa tyyliäni. Ehkäpä tällainen dagen efter-kuvasetti kuitenkin kertoo millaisessa lookissa eilen juhlin.

Tällä hetkellä pinnisaldo on 12 kappaletta. Eilen en aamuyön tunteina viitsinyt alkaa kampausta purkamaan, vaan nukahdin saman tien, kun painoin pääni tyynyyn. Kampaus alkoi kuitenkin nyt näyttää niin vallattomalta, että oli aika alkaa metsästää pinnejä päästäni.

Nyt on aika korkata limsatölkki ja istahtaa partsille lepolasseen. Ihana, ihana vuorokausi takana.


Posted in and tagged by NOORA.