MENNEEN TALVEN LUMET

Lyödäänkö vetoa, että jos nyt kirjoitan näiden kuvien olevan tämän talven viimeiset lumikuvat, käy kuten viime vuonna ja seison heliumpalloni kanssa huomenna lumisateessa? Siispä toteankin näiden vain olevan kuvia menneen talven lumien kera. Nyt ovat lumet sulaneet jo tästäkin varjoisesta kuvauslokaatiostamme, jossa vielä muutama päivä sitten olisi voinut pyöritellä lumilyhdyn.

Kevät on saapunut vauhdilla juuri sopivasti toukokuun ensimmäistä juhlistaakseen.


TAKKI BIKBOK   NEULE PART TWO (*saatu)   FARKUT ZARA   KENGÄT TIMBERLAND  KORVAKORUT MAMAKORU (*saatu)  HUIVI TOKMANNI


Viikonloppu oli jälleen kovin onnistunut. Sain paljon aikaiseksi, tein sopivasti töitä ja ehdin nähdä perhettänikin. Kävin popsimassa sekä lauantaina että sunnuntaina herkullisen lounaan Kalamarkkinoilla Kalaravintolan-pisteellä, kiersin Vapriikin Birckala 1017-näyttelyn, metsästin työkaverilleni täydellistä läksiäislahjaa, osallistuin muorillani sekä ikkunanpesu- että räiskäleidensyöntitalkoisiin ja ehdin lukea läpi sen kirjan, josta niin kovasti intoilin. Nyt ohjelmassa onkin enää Selviytyjät ja sujahtaminen vastapestyjen lakanoiden väliin.

Huomenna on nimittäin täysi työpäivä edessä, joten pitkät yöunet ennen vappuhulinoita tulevat tarpeeseen. Ennen yöunille suuntaamista suunnittelin vielä testaavani erästä Lush-hankintaa, joka sisältää karvassuolaa ja samettikukan terälehtiä. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Lushissa torstaina, ja voin kertoa, että en todellakaan päässyt lähtemään sieltä tyhjin käsin pois. Niiden huumaavien tuoksujen, superkekseliäiden tuotteiden ja kylpypommien keskellä olisi viihtynyt tovin jos toisenkin!

Joten nyt, sunnuntain hemmottelutuokion pariin.


Posted in and tagged by NOORA.