NOPEA SAFKA MAANANTAINÄLKÄÄN

P1286181 P1286166 P1286190

Viime viikolla käteeni kirjaimellisesti ojennettiin Keskustorilla paketti Mifua. Iloiset mimmit olivat jakamassa maistiaisia tuosta kovasti mainostetusta tuotteesta, jota ei meidän keittiössämme vielä oltu ehditty testata. Muutaman kerran olin pakettia pyöritellyt ruokakaupassa hyppysissäni, mutta päätynyt kuitenkin lopulta toisiin vaihtoehtoihin — hölmö minä, olisi pitänyt testata jo aiemmin!

Mifuhan on siis maitoproteiinia ja käteeni annettu paketti kätki sisuksiinsa suikaleiden muotoisia mifupaloja paprika-chili-mausteella. Mutta mitäpä näistä sitten tekisi? Mifu sopinee ruokaan kuin ruokaan, mutta kun kaapista löytyi sopivasti aineet wokin tekoon, pääsivät suikaleet osaksi sitä. Tämä herkullinen safka syntyi hetkessä, eikä pitkän työpäivän jälkeen hellan edessä tarvinnut seisoa kuin hetkinen.

ccnoora

Keitä haluamasi määrä nuudeleita ja paista mifusuikaleet kevyesti pannulla. Lisää suikaleiden joukkoon kasviksia ja vihanneksia (itse käytin pakastimesta löytyneen Findus Wok Shanghai-pussukan sisältöä). Mausta mifu ja kasvikset haluamallasi tavalla; kaapista löytyi pussin jämät Santa Marian  Chicken Thai Wok-maustetta, joka soveltui tähän settiin erinomaisesti. Kaada lopuksi valutetut nuudelit pannuun ja sekoita.

Mutta miltä lopputulos maistui? Mifun suutuntuma toi mieleeni grillijuuston, ja koska ra-kas-tan grillijuustoa yli kaiken, mifu osui ja upposi! Jatkossa mifua tullaan varmasti testaamaan ainakin tortillatäytteessä kanan tai jauhelihan korvikkeena. Me tykättiin!

Täydellistä maanantaisafkaa – nyt sohvan pohjalle köllöttelemään!

P1286176 P1286186


Posted in and tagged by NOORA.