TAMMIKUU PURKKIIN

P1276022 P1276036 P1276020 P1276029


TAKKI BIKBOK   MEKKO AARREKID  HUIVI STYLESNOB COPENHAGEN   LEGGARIT TOKMANNI  KENGÄT SOWHAT/VAMOS


Minulla ei ole kovinkaan paljon hyvää sanottavaa tammikuusta. Koska yritän kuitenkin aina parhaani mukaan kitkeä esiin asioista edes jotakin positiivista päätin, että on aika koota yhteen tammikuun parhaat. Nenäliinavuorten, lääkärikäyntien, hukkuneen kihlasormuksen ja stressin keskeltä oli pakko löytyä jotakin hyvää!

Tein erinomaisia alelöytöjä. Harkitsin alelapuista huolimatta ostoksiani kuitenkin pitkään ja hartaasti, enkä voi sanoa tehneeni heräteostoksia. Yksi parhaista löydöistäni oli Stylesnob Copenhagenin huivi, jonka ostin By EmKasta 20 eurolla. Huonot alennusmyynnit saavat vain kiukkuiseksi, ja kehuinkin EmKassa myyjälle heidän kunnon aleprosenttejaan. Huivikin oli alun perin maksanut 60 euroa!

Näin jotakin sellaista Tampereen Työväen Teatterin suurella näyttämöllä, jota en unohda ikinä. Tytöt kertoivat tarinansa ja minä itkin, vaikutuin ja koin sydämentykytyksiä katsomon penkissä. Teidän täytyy nähdä tämä. Luvatkaa, että varaatte teatteriliput.

Käytin ahkerasti huulipunia. Jopa ostin uusia sävyjä! Kylie Cosmetics vakuuttaa edelleenkin ja punaiset huulet ovat nykyään itselleni enemmän sääntö kuin poikkeus. Piristävät muuten flunssanaamaa ihanasti!

P1276026 P1276037 P1276021

Tein suunnitelmia. Haluaisimme Matin kanssa lähteä kaksin reissuun kevään aikana ja matkakohde on nyt valittu. Reissu varataan heti, kun viimeisetkin rään rippeet on niistetty nenästä ja lomapäivät lyöty lukkoon.

Kävin hiihtämässä ja muistin taas kuinka ihana laji se onkaan. Samalla saa raitista ilmaa, hyvän mielen ja kroppa kunnon treeniä.

Luin loistavia kirjoja. Tammikuu kului hyvin pitkälti sohvan pohjalla kirjojen parissa. Bulevardi ja Niemi veivät mukanaan, seuraavaksi tartun bloggaajakollegani Hullu kuin äidiksi tullut-teokseen.

Vietin paljon yhteistä aikaa Matin kanssa. Koska tammikuussa on enemmän ja välillä vähemmän sairastettu, olemme molemmat olleet paljon kotona. Tämä on arki-illoissamme harvinaista herkkua. 

P1276040

Harmaillakin loskapilvillä on hopeareunuksensa. Hyvä kuukausihan tämä oli, helmikuu toivottavasti on tosin hitusen hymyilyttävämpi.


Posted in and tagged by NOORA.