PAKETTEJA & TUPSULAKKEJA

PC253803 PC253829 PC253806 PC253823


HATTU KN COLLECTION  TAKKI PIECES  HUIVI GINA TRICOT  FARKUT ZARA  KENGÄT CATMANDOO


Kiikutin eilen kummitädilleni pakettia tupsulakki päässäni keikkuen. Matti onnistui yllättämään lahjavalinnallaan täydellisesti, sillä haaveeni KN Collectionin Stella-hatusta olin heittänyt ilmoille jo alkusyksystä ja hän oli napannut vinkin talteen. Värivalinta oli kuulemma tuottanut vähän päänvaivaa, mutta hän oli päätynyt lopulta tummanvihreään. Erilainen, mutta erittäin  hyvä valinta! Minulla ei ole paljoakaan vihreitä asusteita, joten tämä hattu tuo kivan väriläiskän asustekaappiin.

PC253817 PC253802 PC253827

Nyt on viimeisetkin paketit toimitettu, kinkkua ei mahaan mahdu enää milliäkään ja se on siinä ja siinä, tekeekö mieli kaataa viimeisiä glöginrippeitä tölkistä kuppiin lainkaan. Joulumuumilakanat heitin jo pesukoneeseen ja koska huomenna on työpäivä, kuusi täytyy tänään purkaa tai ainakin siirtää parvekkeelle. Eppu ei ole välittänyt kuusesta lainkaan, mutta työpäivän aikana aika voi käydä pitkäksi ja kuusenkoristeet saattavatkin olla yhtäkkiä mielenkiintoisia. Vähitellen alan siis jättää joululle hyvästejä. Jotenkin se joulufiilistely ennen joulua on enemmän minun juttuni kuin joulun viettäminen vielä näin Tapaninpäivänä. Nyt aletaankin jo pikemminkin suunnitella uuden vuoden lupauksia kuin jatketaan joululaulujen lauleskelua.

Mutta yhtä jouluperinnettä jatkan vielä tänäänkin – joululahjakirjan lukemista! Sain kaksikin eri lahjakirjaa, joista toista jo aloitin. Ehkä kuusikin saa vielä sen verran jatkoaikaa, että ne viimeiset jouluhetket vietetään sen vieressä nojatuoliin uppoutuneena.

PC253795


Posted in and tagged by NOORA.