JOULUN PUSUHUULET

PC253772

No nyt on rento olo! Olen ollut muutaman viimeisen viikon ajan kiireinen angstipallero, mutta joulu on nyt jo tehnyt tehtävänsä ja läheisten kanssa oleminen, kuusen ihastelu ja konvehtien napostelu on tehnyt niin hyvää. Harmittaa, että välipäivät kuluvat ainakin osittain töissä, mutta olen niin onnellinen siitä, että joulu toi mukanaan myös kaivattua lepoa ja hyvää oloa. Ikkunan takana sataa lunta ja huomenna Tapaninpäivä huipentuu lätkämatsiin. Erittäin jees.

Ihan kuin kuvistakin välittyisi rennompi ja levänneempi Noora kuin viime aikoina – vai kuvittelenko vain?

PC253766 PC253778 PC253764

Syy leveään hymyyn voi tosin löytyä myös niinkin simppelistä asiasta kuin täydellisestä joulupunasta. Kuten jokin aika sitten kerroinkin, tein ensimmäisen tilaukseni Kylie Cosmeticsilta ja käyttökokemuksia on kertynyt jo sen verran, että uskallan todeta teillekin ääneen, että tilaamani mattapunat ovat olleet timanttisia. Instan puolella olenkin jo useampaan otteeseen hehkuttanut punia, jotka kestävät aamusta iltaan ilman, että punaa tarvitsee edes lisätä ( KYLLÄ ), mutta kerrottakoon nyt vielä täälläkin, että en ole ikinä ennen käyttänyt näin kestäviä punia. Punissa on voimakkaasti pigmenttiä, ne levittyvät kauniisti ja pysyvyys on ensiluokkaista. Ei ihmekään, että nettikaupassa nämä herkut ovat jatkuvasti sold out! 

Näissä kuvissa huulillani on Holiday-sarjan sävy Red Velvet, joka yllätys yllätys, on tällä hetkellä loppuunmyyty verkkokaupasta. Lämmin suositukseni kuitenkin Kylien punille; tilaaminenkin sujui niin näppärästi, että en keksi punista mitään muuta negatiivista sanottavaa kuin niiden hinnan. Postikulut ovat suolaiset varsinkin tullimaksujen kera, mutta näin positiiviset kokemukset saavat täyttämään säästöpossuani ahkerasti.

Hymyillen kohti joulupäivän iltaa – seuraavaksi päivän neljäs kuppi glögiä ja korkkaamaton konvehtirasia nenän eteen!

PC253788 PC253763


Posted in and tagged by NOORA.